Jump to content
FAS Goran

daxonit

Members
  • Content Count

    10
  • Joined

  • Last visited

About daxonit

  • Rank
    Il Nuovo
  • Birthday 09/09/1970

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Србија
  • Interests
    woleyball,movies,prckanje oko mehanike

Contact Methods

  • Skype
    daxonit

Previous Fields

  • Garage
    grande punto 1.2 8V
  1. izvinjavam se na nekompletnom opisu auto je kupljen nov pre sedam godina-tako da je zbogom garancijo,u zvanicnom servisu mi ne znaju reci nista sto vec nisam probao,stavili su ga na dijagnosticki racunar koji nije pokazao nista, a prokletinja nikad ne blinka kad stignem do njih(mislim da sam i njima smesan kad me vide po ko zna koji put).Jedina stvar koju sam menjao je auto radio,ali ni prvi koji je bio u njemu nije bio fabricki jer je auto imao samo pripremu za radio.Sve ovo mi se prvi put pocelo javljati na oko 95000 km,a sad imam oko 110000.
  2. auto sam kupio nov(isterao sam ga iz salona) ,ne planiram da ga prodajem,tako da stvarno ne vidim razlog da mi neko cacka bilo sta oko kilometraze.
  3. CIAO ragazzi! moze li mi neko reci zasto mi trepcu cifre kilometraze na displeju pri svakom cetvrtom petom paljenju.Nakon ponovnog starta treptanje prestane do nekog novog puta.To treptanje se javlja samo na stalnoj kilometrazi,parcijalna,potrosnja i ostalo nemaju te probleme. Nadam se da nije neki veliki problem,ali mogu vam reci da bas ume da iritira.
  4. hvala na odgovorima,idem jos do majstora za gasni uredjaj i onda cu ponovo da ih uporedim u istom stepenu prenosa i istom broju obrtaja.
  5. Vozim grande punta 1,2 8v i nikako mi se ne svidja njegovo"povlacenje" na polasku,ili ne daj boze na brdu,a sad sam imao priliku da vozim doblo sa istim motorom i to je jedna sasvim druga prica-to cudo povlaci kao sumanuto u odnosu na moj auto.Prosvetlite me malo,da li je to neki kvar kod mene(nikakva signalna lampica se ne pali),ili su to mozda neke razlike u menjacu posto nam na saobracajnim dozvolama stoji ista snaga(48 KW).Vozio sam oba do zlatibora,u puntu sam na nekim usponima morao da koristim cak i drugu brzinu,a doblo se uglavnom popeo u cetvrtoj,ili u retkim slucajevima trecoj. A da,oba automobila imaju identicne Landijeve gasne uredjaje gde cak i potrosnja ide u doblovu korist bez obzira na kocku od karoserije.
  6. E baksuza,prvo pumpa za gorivo,a sad mi je taster za otvaranje petih vrata odbio poslusnost.Trebalo mi je nesto iz prtljaznika i pritisnuh taster za otvaranje kad ono NISTA!Pokusao sam da startujem motor pa da ga ponovo ugasim i prica je i dalje ista, nema nikakvih znakova zivota.Da li postoji neki mehanicki nacin otvaranja petih vrata,ili mi ne gine majstor elektricar?
  7. hvala, ne mogu reci da ste me usrecili, ali sta se moze.....
  8. Pozdrav fiatomani i pomagajte! Pumpa za gorivo mi je postala toliko glasna da zvuci kao da imam kruparu u rezervoaru. Nemam nikakvih problema sa paljenjem i u voznji,ali je zvuk iz rezervoara nepodnosljiv. Sta uraditi?
  9. zovem se Davor,zivim u Subotici,mdicinski tehnicar sam po profesiji,a auto koji trenutno vozim je Grande punto 1,2 8V iz 2007 godine.Nadam se da cu nauciti ponesto o ovo autu od vas.

  10. pozdrav clanovima FIAT plemena.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...