Jump to content
FAS Goran

SlavenAB

Members
  • Content Count

    22
  • Joined

  • Last visited

About SlavenAB

  • Rank
    Il Nuovo
  • Birthday 07/08/1971

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Gradiška

Previous Fields

  • Garage
    Lancia Kappa 2.4 TDS
  1. Nasuo sam pun tank, a na pokazivacu stoji da ima manje od polovine? Nije neki problem, ali iritira...
  2. Onda je lijepa slučajnost, već sam bio na ivici živaca sa svojom Lanciom.
  3. EUREKA!!!!!!! Ukoliko vam se pojavi poruka na kompjuteru "MOTOR STEUERANLAGE DEFEKT" , servisirajte ANLASER, i riješili ste problem. Ja sam vozio pod ovom greškom sve dok anlaser nije izgorio, nakon zamjene istog, auto se ponaša sasvim normalno i ne prikazuje više grešku.
  4. Začepio sam cijev, ali nema nikakve razlike, opet se isto ponaša.
  5. Za vikend se bacam na posao, i javljam šta će biti.
  6. Ok. Samo mi jos reci da li je regulacioni ventil ono crno na šasiji u plastičnom oklopu sa tankim crijevima koji se na njega kače?
  7. Znaci, pronaci EGR, zamijeniti ili sta se vec sa njim radi?
  8. E sad ovako, moram citirati: Dijagnostika pokazuje grešku na "ventilu za gašenje motora", EGR ventilu i greska elektronici kontrole motora. Na to sve mi je čovjek rekao da začepim neku cijev i da će auto biti kao novo......
  9. Koji stepen komplikovanosti je čišćenje EGR ventila, tj. da li totalni amater može skinuti i očistiti taj EGR ventil. (i čime se čisti?)
  10. Da, ovo je tačan prevod, ali ne znam u čemu je kvar. Išao sam na dijagnostiku kod dva "majstora", kažu "nemaju stari džek od Fiata" ma šta god to značilo...
  11. Simptomi: Nakon sto mi se ova poruka pojavila na kompu, nakon paljenja na kratko digne obrtaje i onda se umiri, elem, tada nema snagu. Kad prenoći i kad ga ujutro upalim sve je ok dok ne ugasim auto, a onda cijeli dan golgota, kao da vozim auto od 900 ccm.
  12. Uskoro sam u BL, pa cemo to zajedno pogledati, mislim da ovaj veliki ima, prišarafljen je ispred hladnjaka.
  13. Pored glavnog hladnjaka, sa dva ventilatora, imaju još dva hladnjaka, jedan uspravno odmah uz veliki hladnjak i jedan horizontalno, ispod velikog hladnjaka, ali cu dana poslije posla to i uslikati.
  14. Znači da bih se i ja mogao ovo ljeto klimati aaaaaaaaaaa. Martini legendo, utješio si me. Inače moji neki prijatelji iz Zvornika servisiraju u Šapcu svoje Lancie, pa su nudili i meni da se dovučem tamo.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...