Jump to content
FAS Goran

imarkov

Members
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

  1. Hvala na brzim odgovorima, zaista sam uspeo posle malo više pritiskanja (u stvari gospođa je to uradila, ja sam opet odustao iz straha da ne slomim plastiku ). Mislio sam da mi je to najveći problem pošto radio koji sam kupio ima euro-jack pa sam pretpostavljao da je plug-and-play. Međutim, vidim da na džeku iz puntića stoji žuta žica na poziciji A6, a kod radija bi trebalo da je na A5 (pod pretpostavkom da je to ista žica, tj. +12V), tako da sad imam problem kako da skinem buksnu i da je premestim iz jednog položaja u drugi. Sve mi miriše da ću kod nekog električara u ponedeljak Hvala na savetima u svakom slučaju.
  2. Pozdrav svima, Imam Punto Classic kupljen bez "muzike", ima onu plastičnu pregradu tamo gde treba da stoji radio a dobio sam i plastičnu masku sa rupom kojom treba da je zamenim. E sad, problem je što ne mogu da skinem onu plastičnu pregradu? Piše u uputstvu da treba da se gurne ruka u nju i povuče nadole ali to kod mene ne pali Da li treba da se skida cela maska (zajedno sa prorezima za grejanje) i ako treba gde su žabice koje je drže? Unapred se izvinjavam ako je ovo već neko pitao, pretragom nisam našao pa sumnjam da je problem do mene a ne do auta

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...