Jump to content
FAS Goran

Anonymus

Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

  1. Pumpa je menjana prošle godine. Voda nije dosipana, i danas je jako malo doliveno, jer nije ni na minimumu. Ne znam da li nešto govori, ali posle zagrevanja/pregrevanja motora u mestu (današnji test), voda nije bila čak ni mlaka, a motor je otišao u pregrejano. Zameniće i termostata. Po njemu, ovo se nije desilo odjednom. Punto je kukao, ali ja ga nisam razumeo, očigledno. Mislim, jeste kukao, ali posle prvog pregrevanja sam normalno stigao od Umke do centra Beograda, bez problema. Dotukao sam ga tek mesec dana kasnije...
  2. Ispostavilo se da sam stao na 100m od majstora. Nije preporučeni, ali radi u preporučenom servisu i posle posla radi privatno. Nije urađena prava dijagnostika, ali po simptomima kaže je otišao dihtung glave motora, pogledaće detaljno popodne. Ima li to smisla?
  3. Ovako, za početak sam siguran da neću imati blage veze šta mi pričate, pošto je moje razumevanje autotehnike ravno nuli. Google je na pitanje fiat punto pregrevanje vratio ovaj forum kao prvu opciju, a Google zna znanje, ako vam on veruje, veruje vam i ja. Dakle, Punto 1.2 2001, savršena sredina temperatura motora... sve do novembraa, kada je u vožnji jednostavno u samo par sekundi otišla do kraja, do vrha, u crveno. E sad, odavno su mi pokazivači na tabli sumnjivi, čudnjivako se ponašaju, a pogotovo mi takav nagli skok nema smisla. Srećom, pumpa na 50m, stanem, dospem gorivo, prošetam, upalim, savršena sredina, krenem dalje, nikom ništa. Elem, panično skakanje skazaljke se sporadično ponavlja, kako naglo skoči do kraja, tako naglo se i vrati na sredinu. Sve do danas... Znate neki servis u Obrenovcu? Tamo mi je ostao auto. Dakle, pošto je opet skazaljka skočila, moja reakcija "koga-ti-zajeb***", nastavim još malo da vozim, sve dok ne počne da odbija gas i da "lupka". Onda konačno stanem, otvorim haubu, i ovaj, malo se pušilo... Ako je neka uteha, kad se ohladio, normalno je upalio i radio, ali se čak ni ja nisam usudio dalje da krenem. Vratih se alternativno u Beograd. Pre nego što mi kažete šta mi je sve crklo, jel' smem uopšte da se dovezem u neki servis u Obrenovcu (gde je ta tema o servisima?, gde je servis u Obrenovcu), ili šlepanje? Da, čini mi se da je danas, pre katastrofe, crklo grejanje.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...