Jump to content
FAS Goran

mare1.6 16v

Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

  1. Ja kad citam ove postove obavezno pogledam na parking da vidim nije li neko od ovih ljudi ukrao moj auto,jer imam ali iste probleme kao drugi. Imam tartarini sekvent i auto na gas-u ide ok ali kad prebacim na benzin tu nastaje problem,knedla pri malim obrtajima pa tek onda stravicno ubrzanje ko da me neko ispalio iz topa.pokusavao sam sve veliki servis menjanje ovog onog i nista nije pomoglo,a onda je crkla pumap za benzin i ja je zamenim i od tada sasvim drugi auto normalno se ponasa na plin i na benzin, vozio sam ga od ted jedno 300km na benzin i sve je ok nema nikakvih naznaka da se gusi da nece da primi gas,pa se ja pitam da lije moguce da je problem bio do pumpe i da ni jedan majstor nije mogao da ustanovi to .
  2. hvala tox na savetima,resio sam problem ipak je bila pumpa u pitanju ona se palila pri sartu motora ali je bio veoma nizak pritisak,tako da je problem resen zamenom iste.hvala jos jednom.
  3. Ja sam skidao pumpu i pri kontaktu se cuje da ona radi,e sad na crevo koje je kod motora nema goriva i desilo mi se da kad sam vratio pumpu i pri prvom pokusaju startu motora nesto je puklo negde izmedju motora i hladnajaka.Mozda je pitanje smesno ali ja ne znam de se nalazi taj relej pumpe,i jos jedna stvar zadnjih mesec dana ostanem dvaput bez goriva i od tada pumpa pocne da se cuje vise nego ranije i desavalo mi se da je toliko jak pritisak da to crevo kod motora pukne. .sta predlazes?hvala.
  4. Moram da dodam da sad i ne mogu da upalim auto.Vadio sam pumpu za gorivo i ona radi ali kad je vratim cujem zvuk pumpe ali na crevo nema goriva. Jer moze neko da mi kaze jer postoji neki relej koji kontrolise pritisak pumpe.hvala
  5. Postovani,imam jedan problem oko creva za gorivo na pomenutom modelu,imam fabricki plin tako da se auto pali na gorivo pa onda sam prebacuje na plin.Desava se sve cesce da pri startu motora crevo za gorivo popusti i iz njega pocne da curi gorivo.Kupovao sam razna creva stavljao po tri selne nista ne pomaze pa se ja pitem nije li do pumpe za gorivo,da ona ima jaci pritisak iz nekog razloga jer se u toku rada cuje njeno zujanje vise od motora.ako ima neko slican problem voleo bih da podelimo iskustva.hvala unapred!

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...