Jump to content
FAS Goran

neca_1989

Members
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

About neca_1989

  • Rank
    Il Nuovo
  • Birthday 07/22/1989

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Beograd, visnjicka banja

Previous Fields

  • Garage
    Fiat stilo 1.4 16 v
  1. Da , danas sam proverio i bio je senzor u pitanju, senzor za temperaturu rashladne tecnosti.. zelene je boje .. i dok sam dosao do radnje da kupim, i oni traze traze po radnji, i kao ajde dovezi svoj auto do ulaza u radnju da vidim kako izgleda. i ja odem do kola, upalim auto, nestade signalizacioni trougao, prestade da se vrti ventilator bez prestanka, i temperatura normalno poraste jer je bio relativno zagrejan auto.. i ja poceo da se smejem. xaxa, verovatno je samo bio pobrljavio i istripovao se da nije u redu.. eto tako je ispalo kod mene..
  2. vazi, probacu ujutru da to odradim, da vidim sta ce se desavati.. a mozda je cak i nesto komp sam pobrljavio.. videcu ako ne uspe to sa termodavacom, prikacicu ga na komp, da vidim kakvu gresku prikazuje kompjuter sam..
  3. Malopre mi je pojavio engine fault.. i na kompjuteru pokazuje coolant temp sensor failure.. i pojavio se na komandnoj tabli trougao i unutra znak uzvika.. Ventilator neprestano radi, vrti sve vreme, i samim tim temperatura mi non stop stoji na nuli.. da li je neko imao slicnih problema na svom stilu i kako ih je otklonio...
  4. da , danas sam bas gledao sta i kako, jako dobro je pricvrseno sve, sigurno ce popucati neke.. nikad to nisam skidao da bih znao za caku da ne ostetim ni jednu.. a opet nije mi u interesu da ih posle lepim lepkom xaxa .. hvala na savetu u svakom slucaju..
  5. uzeo sam skoro fiat stila, 5v, pa me interesuje sredjivanje lajsni na vratima.. te lasne su na nekim mestima malo zakacene upravo prilikom otvaranja vrata.. e sad posto ja vollim da sve bude uredno i sredjeno zanima me jel je neko to skidao na svom stilu, kako se skidaju, jel komplikovano ili je lagan posao... zanima me na sta treba da se obrati paznja, da se ne polome neke zabice ili sta vec.. ja sam mislio da ih skinem sve 4 komplet, i da ih presvucem karbon folijom.. sta mislite o tome?
  6. Cao svima.. i ja sam nov clan ovde, juce sam se pridruzio.. Vozim Fiat stila 1.4 16V .. 2004 godiste.. uvezen iz italije.. kupio sam ga pre 20 dana, i moram priznati , prezadovoljan sam novim kolima.. ocuvana su samo tako, unutra enterijer, sedista, kao da niko nije sedeo.. kupio me je na prvi pogled, cim sam ga ugledao, rekao sam kupljeno.. citao sam juce razne teme, i stvarno mi je drago sto sam clan svega ovoga, ima izuzetno pametnih osoba i saveta, i sve pohvale..

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...