Jump to content
FAS Goran

mario-stilo

Members
  • Content Count

    267
  • Joined

  • Last visited

About mario-stilo

  • Rank
    Regolari
  • Birthday 09/04/1990

Contact Methods

  • Website URL
    http://https://www.facebook.com/zivmario

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Beograd

Previous Fields

  • Garage
    Stilo 1.9jtd

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Kao sto nslov kaze, kupujem fabricke alu/celicne felne za Fiat Bravo 2008... Mogu alu ili celicne... Potrebne za zimski set..
  2. Kaseta adapter za pustanje audio mp3/mp4 sadrzaja/muzike u vasem vozilu ukoliko posedujete kasetofon a zelite da pustate audio sadrzaj sa bilo kog portabl plejera, potpuno nova ispravna. Daje zvuk identican zvuku sa cd-a! Konektor (bananica) je 3.5mm. Cena za forumase je 500 kinti
  3. 1.7cdti motori su skroz korektni, to su Isuzu motori.. Imam prijatelja koji radi u Opelovom servisu da ih ne reklamiram, kaze mi da prelaze dosta, bez nekih kvarova... po meni je 1.7cdti od 100ks slab u astri h pogotovo karavanu! posle Stila 1.9 jtd 115ks sve ispod mi je slabo
  4. za duga svetla se stavljaju (Fast xenoni) koji dostizu radnu temperaturu za 1-2 sekunde, cena ima je oko 60-70e... obicnim treba vremena da postignu pravu svetlost tj da se zagreju i zato se ne preporucuju za duga svetla o blicanju da ne govorimo..
  5. 3500din akumulator ceka vlasnika
  6. 70e sem soferke ne diram nista za sad.. sledeca investicija su neke felne..
  7. 65% je relativno blago zatamnjeno, inace folija je Sun Control... vidljivost je kako danju tako i nocu dobra, znaci sve se vidi na retrovizoru... Buco, zeznuo sam se, treba da sam i napred 85% odradio.. ali ok je... sumrak cim padne niko te ne vidi pre sam sam sebi lepio one pijacne folije, ne mogu da se porede sa ovim kvalitetnijim folijama... jedino ajde djene djene ona sa Americkom zastavom....
  8. Evo malo da osvezimo temu, pored Stila u garazi astra je i dalje aktuelna... Sto se tice turbine, hmm... zavisi opet od mnogo faktora, glavni su koliko je pregazio km, gorivo, nacin voznje.. Evo da se pohvalim da sam vozio auto na zatamnjivanje.. ne bi da reklamiram, videcete sami... nazad je procenat zatamnjenosti 85%, napred 65%..
  9. 4000din, akumulator je dobijen u zameni staro za novo u prodavnici Pejnovic na Ledinama.... jednom je bio na autu samo radi probe..
  10. Kao sto naslov kazem prodajem akumulator Tesla 45ah, kupljen pocetkom aprila u garanciji 25meseci. 066/5020-245 Mario.
  11. Pozdrav svima, imam par kompleta led dioda 12v, pa ako je neko zainteresovan neka se javi 0665020245 Mario

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...