Jump to content
FAS Goran

uzelac

Members
  • Content Count

    13
  • Joined

  • Last visited

  1. Lepo pise da su felne sa Grande Punto Sportinga
  2. Kao sto sam napisao, ako neko ima pristojnu ponudu neka posalje mail ili okrene telefon. Iskreno nemam pojma koliko ovo vredi.
  3. Razmisljam da ovo resim, prevelike su za 1.4 motor. U dobrom su stanju, ogrebane po ivicama ali "ne bi ja tu nista diro" gume su Firestone FireHawk 205/45 R17, imaju dosta sare, godiste recimo 2010. Tockovi su skinuti sa kola, slika dok su bile na njemu: pristojne ponude na PM ili 063 4408 09, nepristojni neka se ne trude.
  4. Chelicu ili si opet pogresio u kucanju ili djidas ozbiljno ,najbolje vreme po krugu ti je 2:04:... ,nije me mrzelo da ti merim svaki krug jer sam ja sa HGT-om vozio 2:03:... najbolji krug,pa mi je bilo neverovatno da si skoro 10 sec brzi po krugu... 1:54 je bas opasno vreme, Markoni i Milos sa 200+ ks automobilima su vozili 1:55.x Tosa je vozio BMWa nesto 1:5x, ne znam ostala vremena.
  5. Nije bilo u fazonu zalim se, vise kao iznenadjenje da niko ne vozi manje od 1.8, a vecina preko 2litra. Ocekivao sam vise 1.4 i 1.6 prevoza. No, sta je tu je
  6. . No, na benchu sam odavno statista... Sto se tice cavali, pa ja se nadam ad ima i vise od 140, ali mozda nema ni 130, ko ce ga znati. No, nije sve u konjima, ja nade polazem u masu, valjda cu biti i medju laksima sa nesto iznad 900kg
  7. Sigurno je moguce da ako neko odustane, neko drugi uleti u termin od pocetka. No, valjalo bi saznati da li ako neko izadje nakon 15 minuta, neko drugi moze da udje. Pretpostavljam da ce nas svih 29oro pustiti istovremeno u 14:00. A mozda i nece . Ako da, da se vodi racuna o max 15 na stazi ali i da se omoguci da neko udje/izadje. Pitaj Alviroveice pls. Takodje, treba saznati da li ima sikane ili cemo idemo 200+ (neki mozda i 300 ) po onom pravcu i spaljujemo kocnice.
  8. Podesi da svako moze da edituje fajl, pa neka se svako sam tamo upise.
  9. Sjajno. Ja sam ranije uplatio samostalni stint i danas su mi potvrdili da ce biti od 12:40-13:10 Stoga molba, ako se desi da FLCS dobije termine koji su bas uz ovaj, racunajte da ja vozim tako da imam 30minuta pauze. Hvala p.s. ko ne zna, ja sam ovaj "Sasa, Toyota Corolla"
  10. Zna li se termin kada se vozi i kako smo podeljeni? hvala

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...