Jump to content
FAS Goran

Djordjije

Members
  • Content Count

    9
  • Joined

  • Last visited

About Djordjije

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. Sad videh. Dobro ga je "našminkao". Možda je razlika u ceni iznos koji je uložio za to? Mislim da ću uzeti auto sa placa ili od nekog u čijem vlasništvu je već duže godina. Još jednom, veliko hvala i pozdrav za sve! Pusti snovi, druže. Za dobru Multiplu, sa svim dodatnim ulaganjima treba bar 5.000 evra.
  2. Hvala svima na odgovorima! Javiću šta sam pronašao. P.S. Imate li neku preporuku za servis koji bi pregledao auto pre kupovine u Beogradu, Novom Sadu ili nekom drugom većem gradu (spreman sam da obiđem celu Srbiju, da nađem ono što mi odgovara).
  3. Libra mi je lepša od Maree, mada mi izgled nije bitan koliko funkcionalnost i pouzdanost. Marea mi deluje mnogo dugačko (ima je moj komšija, ali benzinca), Libra je simbol elegancije, dok mi se najviše sviđa Multipla. Ali za dobru treba odvojiti bar 4.500 evra, koje nemam. U pravu si, bolje je uzeti odličnu Mareu(onoliko koliko to može biti polovan auto), nego prosečnu Libru. Ko je MIK? Kako da ga kontaktiram?
  4. Evo, raspitujem se. Na ovoj vezi ima nekoliko Libri. http://www.polovniautomobili.com/putnicka-vozila-26/price_asc/0/?tags=W3siaWQiOiAiMzYiLCAidmFsdWUiOiAiMjMwOSIsICJmdW5jdGlvbiI6ICJtdWx0aSJ9XQ%3D%3D&brand=128&model=1491&price_to=&tag_218_from=0&tag_218_to=0&tag_36=2309&selectedRegion=0 Znači li da svi ovi primerci ispod 4.000 evra ne vrede ništa? Napominjem da mi treba auto koji će služiti 4-5 godina bez većih problema.
  5. Potreban mi je za porodicu (žena i deca). Koji god da uzmem, voleo bih da me služi narednih pet godina, bez većih problema.
  6. Planiram da kupim automobil (prvi u životu). Mogao bih da odvojim za njega oko 3.000 evra. Ne razumem se u automobile, ali prateći podatke na inernetu, posebno na ovom forumu, odlučio sam se za ove modele (jtd), ali se još dvoumim, pa mi trebaju neke dodatne informacije, poređenja isl. Doduše, ja bih rado kupio Multiplu, ali je ona nešto skuplja. Bio bih veoma zahvalan na savetima. Svako dobro.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...