Jump to content
FAS Goran

sudija

Members
  • Content Count

    62
  • Joined

  • Last visited

About sudija

  • Rank
    Regolari

Profile Information

  • Location
    beograd

Previous Fields

  • Garage
    karaburma

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. nije meni problem majstor,citaj sta sam napisao...
  2. Poz stilo 1.9 jtd otisla remenica kompresora klime,denso klima japan, ne mogu da nadjem remenicu svi prodaju sa kompresorom,dosta skuplje,a ne treba mi kompresor moj je dobar servisiran,da li pase od multijeta stila? Ako ima neko neku ideju neja pise hvala!
  3. nije sve sam proverio....pazi sada,stilo 1.9 jtd 5 vrata,prskalice prednje rade ok,a zadnje nikako,bas bas, skidao posudu cistio kontakte prao zezao se,kada na rucici aktiviram zadnju prskalicu cuje se motoric radi,ali nazad nista,ispratim crevo do ulaska u sasiju,ima neka racvica raskacim i prsnem i baca lepo,gurnem kompresoru u crevo za nazad,i nista pozadi tako slabo izbacuje vazduh,skoro nikako,ali ne znam gde dalje ide crevo od te racvice u sasiji i sta bi moglo da bude jako me nervira jer ne mogu da operem zadnje staklo,a znate da stilo nazad baca vode koliko hoces,nisam pametan doslo mi je da sam izvlacim celu instalaciju novu,jel postoji neka sema za nazad kuda idu creva ili..... hvala ako neko zna o cemu se radi..
  4. pazi sada,stilo 1.9 jtd 5 vrata,prskalice prednje rade ok,a zadnje nikako,bas bas, skidao posudu cistio kontakte prao zezao se,kada na rucici aktiviram zadnju prskalicu cuje se motoric radi,ali nazad nista,ispratim crevo do ulaska u sasiju,ima neka racvica raskacim i prsnem i baca lepo,gurnem kompresoru u crevo za nazad,i nista pozadi tako slabo izbacuje vazduh,skoro nikako,ali ne znam gde dalje ide crevo od te racvice u sasiji i sta bi moglo da bude jako me nervira jer ne mogu da operem zadnje staklo,a znate da stilo nazad baca vode koliko hoces,nisam pametan doslo mi je da sam izvlacim celu instalaciju novu,jel postoji neka sema za nazad kuda idu creva ili..... hvala ako neko zna o cemu se radi..
  5. ne znam gde je ta klapna za recirkulaciju? ma greje extra termostat je ok,ali prvo filtere da zamenim,cekaj polen filter je onaj pored sedtista suvozaca,a gde se nalazi taj filter klime? a sta je to uopste recirkulacija>>>>????
  6. ok hvala,nisam menjao filter klime dugo
  7. do sada nikada si nije desilo da magli iznutra,kada upalim grejanje izduva sve,a od pre neki dan zamagle bocni svi prozori ja upalim grejanje on tako sporo odmagljuje da mi treba da predjem 1000km ne bih odmaglio ali samo bocni prozori!!!
  8. sigurno je kvalitetna ako ti daju toliku garanciju,ali pismenu,lepo kod nas u bgd remenice radilice malo bolje su od 7300-9000rsd vidi odluci!
  9. ok a sta si ti hteo da kazes? ili da pitas? ja sam zamenio pre par dana i stavio sam dayco,kazu da su te ok,i sljaka!
  10. mislis da su jeftiniji ha ha ha ,elem resio problem danas konacno,remenica radilice,spaner i tri rolera su otisla kao i lezaj kompresora klime,sve zamenjeno i agonija se prekinula ljubimac je i dalje stari,zamenio i rame na trapu malo se culo.....hvala drugari na savetima..nije bilo finansiski toliko strasno
  11. niko se ne igra,cim sam cuo stao sam,nego za fiata zasta god se uhvati 50 e,a cena vozila nema nikakvu vrednost! jbg sta cemo,ovi dileri delova znaju da se vozi najvise fiat u srbiji pa kidaju cena,znaju da nam trebaju,nasa srpska posla da se obogate za par god....
  12. Jbg tako je,videcu mozda ima plemenitih ljudi!!!!
  13. ok hvala,videcemo ali ovo je bgd sve je duplo skupkje,znaci dayco je ok.daleko su mi oni ja sam sa karaburme ko ce da slapa do altine...
  14. sta da radim za remenicu radilice da li da uzmem dayco ili tu spansku jeftiniju,jel je ta alternatora iz euro auta ina ok,koja ju je cena? znaci puno para za ruke,jbg ne znam kako se krecu drugi majstori hvala
  15. Dasci 7780 rsd kit komerc,ap sport 8370red i 5680 euro 07 ali ta iz euro 07 je španska ove dve su dayco pa ne znam šta da radim kojuuzeti a reče majstor moguće i neki roker je otišao,dok ne skine ne zna,gde se nalazi euro auto,može br tel,majstor kaže ruke 50e pa jel mnogo hvala

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...