Jump to content
FAS Goran

doktor_pg

Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

About doktor_pg

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    Podgorica, Crna Gora
  1. Citajuci sve ovo i poredeci sa mojim autom, najvjerovatnije mi je problem u kvacilu... Jer, ovaj problem gubitka snage imam samo na uzbrdici, auto ne gubi obrtaje, turbo ih ocigledno puni ali kazaljka brzine stoji zakovana... Bas sam prekljuce vozeci super novom cestom od Savnika do Zabljaka osjetio to...Znaci moze tuda mnogo brzo da se vozi a uzbrdo je...Razvijem i 5 tom brzinom 3500 obrtaja, ali tesko preko 120 km_h... I da, kad tek upalim auto i pritisnem kvacilo cuje se neko zvecanje...Ono traje dok dodjem do prve raskrsnice, znaci nekih 100-200 m voznje... Vrlo moguce da je nesto sa korpom, druk lezajem ili spojnicom...
  2. Nisam htio da otvaram novu temu, mislim da je i moj problem slican ovome- dakle, Marea mi je definitivno imala tisi zvuk na leru(JTD 105) u odnosu na Stilo( JTD 115), ono sto mi smeta je sto vidim da mi lijevi far pokazuje vibracije na autu ispred mene kad sam recimo na semaforu.Da li je Stilo inace sa slabijom zvucnom izolacijom?( moj je 2006, savrseno ocuvan, motor je presao 95 000). Sa jako malo gasa, vibracije prestaju a motor je znatno tisi. DA li je taj nosac ispod akumulatora ili mozda treba povecati broj obrtaja u praznom hodu, i kako se to uopste radi??
  3. Cao svima JA sam Kenan, iz Podgorice sam i vozim Fiate(iskljucivo) zadnjih 13 godina.Pocev od Una preko Punta, Maree i sad od skoro Stila. Inace sam nekad bio prilicno aktivan na hrvatskom forumu koji sam posjecivao dok se bavio samo fiatima...prepoznajem pojedine clanove i ovdje ali,usled zauzetosti tek sam nasao vremena da se registrujem...Kao ljekar po struci otvoren sam za sve vidove komunikacije i pronalazenja zajednickih temasa svim clanovima...Ne obecavam svakodnevno prisustvo ali cu se potruditi da se redovn azuriram:)) Toliko od mene...za sad:)

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...