Jump to content
FAS Goran

marbogi

Members
  • Content Count

    39
  • Joined

  • Last visited

About marbogi

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    Cuprija

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Pumpa i filter su zamenjen i pritisak je proveren i uredu je . I samo da napomenem ponasa se isto i na benzin i na plin
  2. A jel moguce da je u pitanju ler motorcic ?
  3. Pozdrav imam problem sa lanciom dedrom 2.0 . Auto upali i radi na ler ali nece da primi gas. Sta moze da bude problem ?
  4. Kada zakljucam centralnu bravu gepek se zakljuca ali kad otkljucam centralnu bravu gepek se ne otkljucava. Kada pokusam kljucem gepek se ne otkljucava ni zakljucava. O cemu se radi ?
  5. Koja je pasta prava ? Molim vas da mi date ime te paste.
  6. U međuvremenu sam ugradio plin i proverio potrošnju. Troši mi 20 litara plina na 100 km. Šta da radim? Šta je u pitanju? Može li da se smanji potrošnja? Pomozite mi, molim Vas.
  7. Da li postoji bezbojna pasta za poliranje i kako se zove ? Može li tom pastom da se polira auto bilo koje boje ( plava, crna ,crevena ) i metalik i obična boja ? Ako postoji zna li neko kolika je cena ? Unapred hvala na odgovorima.
  8. Juče kad je auto bio na dizalici video sam da se zadnji lonac sija kao da je od prohroma . Kad ga kucnem prstom čuje se kao da nema ništa u njemu . Da li taj lonac može da mi poveća potrošnju , šta mi predlažete da li da ga menjam ?
  9. Možete li da mi pošaljete sliku turbine , da bih znao kako izgleda, i da bih znao da li moj auto ima turbinu .
  10. Možete li da mi kažete na osnovu slika koje sam dodao koji je motor u pitanju, jer u saobraćajnoj piše 1.6 i benzin (bezolovni)? Izduvni sistem ima tri lonca, ako to nešto znači u vezi prepoznavanja koji je motor. Ko može da mi proveri da li je na motorčiću za ler gas ispravan elektricni deo regulatora - električar ili mogu sam da proverim i kako?
  11. Ne znam koji je model, na motorčiću ne piše ništa, ali evo jedna slika ako nesto znači da bi mi rekli da li može da se čisti.
  12. Može li motorčić da se očisti (da se ne menja)?
  13. Imam problem sa motorčićem za ler gas. Da li motor motorčić mora da se menja, i kolika je cena
  14. Koje su najbolje svecice za Lanciu Dedru 1.6 , 1991. godiste ?

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...