Jump to content
FAS Goran

Arhi

Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

About Arhi

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    Prokuplje

Previous Fields

  • Garage
    Fiat Grande Punto 1.3 mjet
  1. 1.3 mjet 75 ks - nema plivajući zamajac. I ja mislim da je druk ležaj počeo...ali nije karakteristično šištanje neko više kao lupkanje u ritmu rada klipova - obrtanja radilice.
  2. Na leru ništa, normalan zvuk - malo reskiji ujutru dok se ne zagreje 5 min, tek kad prisloniš nogu na kvacilo pojacava. Inače, ja sam iz Prokuplja a majstor mi je u Nišu, ne bih da ga šlepam dotle ako nešto otkaže, zato sam obazriv. Inače sve ostalo je OK. Ponekad teže uđe u rikverc, ali to je koliko znam normalno na njemu.
  3. Pozdrav svima.Grande Punto 1.3jtd, 125000kkm odlicno stanje - Pri laganom prislanjanju noge na kvačilo, pri samom vrhu, 10% od ukupne dubine, dok je motor hladan, čuje se nekakvo cudno "vrždanje" koje prestaje kada se papucica stisne do kraja. Kada je motor dobro zagrejan taj zvuk se ne cuje, pa dok odem do majstor nista drasticno i ne moze da se cuje. Inace, dobro menja brzine, ne lupa pri promeni stepena, malo vibrira u volanu dok je hladan. Molim za savet ( kvacilo, poluosovina, stabilizatori...? ) ili preusmerenje ako tema vec postoji.
  4. Najlepse hvala. Inace, ne radi mi osvetljenje konzole klima uredjaja ( analogni klima uredjaj) , ni na jednom prekidacu ( ispod CD playera) pa pomislih da nije neki osigurac. Pregledao sam vec temu o zameni sijalica u ovim prekidacima i nadam se da necu sve morati da rasturam... Ako postoji neki osigurac, onda je OK, a ako moram menjati sijalice posebno , nemam nameru da sebi kidam zivce.
  5. Uputstvo u mom GP-u je samo na italijanskom jeziku. Oko nekih pojmova se mogu snaci, nije problem veliki ali... koji osigurač je za šta...to blage veze nemam , niti mogu da provalim, a valjalo bi mi znati, čisto za ne daj Bože na putu. Bio bih Vam svima zahvalan ako bi mi neko prosledio neki manual bar na engleskom jeziku.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...