Jump to content
FAS Goran

Altafino

Members
  • Content Count

    21
  • Joined

  • Last visited

About Altafino

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Vojvodina

Previous Fields

  • Garage
    Ma bude lep a jos i dugacak
  1. Ples pingvina: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Qe6YcviPoFQ
  2. Lepi su oni,mada su najlepsi sa 3 vrata.Lepo se navozaj druze.Pozz
  3. Imam mareu,a zna se da mu je raspon rupa tockova 98mm,a nailazio sam na verzije da je neko koristio felne sa rasponom 4x100.E sad posto ja imam felne 4x100,kako ja to mogu da koristim na mojoj Marei?
  4. Pa dobro, aj nek bude i nebi da kvarim temu sa nekom raspravom jer je auto super a ulozeni trud za te sitne detalje koje daju vecu privlacnost i dominanciju je za svaku pohvalu. Posto imam isti auto, patim za tim cicabocama a i ljubav prema istim vozilom je nesto neopisivo da sam cak i neki snimak napravio koji zelim sa svim ostalim ljubiteljima da podelim, evo:
  5. E sad ljudi,nemojmo jedno drugoga Imao sam felne opelove kojima je raspon rupa 4x1oo.Probao sam ih stavit na mareu ali ne moze. Jako je mala razlika ali NE MOZE. Aj sad vi meni to objasnite kako se to moze izvesti?
  6. Ajojj,uvek su dobre ponude aktuelne kad covek nema paraaaaaa,patim za ovim felnama,ali nazalost samo patim......
  7. Kutijica kita sa staklenim vlaknima (250 g) kosta oko 300 dinara,toliko kosta i obican kit,pa boca farbe (sprej) oko 280 dinara,nekoliko komada pop nitni nek bude 30 dinara,parcadi lima koje se nadju bilo gde,makar trazili od nekog limara nek bude 100 dinara ali neverujem da ce iko naplatiti i najglavnije blenda koje kosta oko 1000 dinara.To je sve ukupno 2010 dinara ali napominjem da kolicina kita i farbe je dovoljna za 2-3 blende i stime se smanjuje ulozeni iznos na 1423 dinara.
  8. Imao sam fabricki radio koji je radio po svojoj volji, a imao sam cd-radio klasican koji je fenomenalan po zvuku a i funkcionise kao nov cak i posle 8 godina, pa rekoh da je ugradim u Mareu. Ali,kad uzeh blendu i ubacio, aparat ne moze da stane redovno, nije dosta dubok otvor pa se zguzvaju kablovi iza pa sam se bojao da ne bi doslo do nezeljenih situacija posto na zadnjici aparata se nalaze hladnjaci pojacalaskog dela pa se dodirivalo sa kablovima. A i glupo izgleda s tom blendom. Zato sam izvadio fabricki radio koji je bio u autu, rastavio, ostavio samo masku i isekao otvor u koje sam ugradio ram, tj kuciste radija koji se dobija tokom kupovine i malo se poigrao sa mastom posto sam vec video nekoliko snimaka "Pimp My Ride". Na kraju sam dobio nesto sto mi se svidja, a koje zelim sa vama da podelim kao ideju. Finis obrade nije vrhunski jer mi je prvi, ali sad da radim drugi vec bi znao sta i kako. Ako ste se opredelili da napravite nesto slicno, ne morate seći fabricki radio kao sto sam ja, mislim da bi se moglo i sa blendom isto to da se odradi. Naime treba da imate ili da nabavite to kuciste uredjaja koje se fiksira u blendu, ali obratite paznju da ne bude previse unutra nit van, pa sa parcadima lima fiksirati pomocu pop nitni i posle grubim prelazom sa poliesterskim kitom sa staklenim vlaknima dati oblik i zavrsiti sa obicnim kitom pa farbati (ili presvuci sa nekim materijalom poput samolepljive tapete imitacija drva ili drugo). Nije nista strasno,malo se poigrajte sa mastom i voljom pa se nadam da cete cak i bolje uraditi nego sto sam ja. Nazalost nisam slikao rad samo finalni deo, ali zato sam vam opisao detaljno. Sretno

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...