Jump to content
FAS Goran

vulezr

Members
  • Content Count

    13
  • Joined

  • Last visited

About vulezr

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    Zrenjanin-Elemir

Previous Fields

  • Garage
    Fiat Stilo 1.9 jtd
  1. Ako moze pomoc za kod fiat stilo, broj je M035921.
  2. Na prodaju fiat stilo 1.9 jtd 2002.godiste. Vise informacija http://www.polovniautomobili.com/oglas1976473/fiat_stilo_19_jtd/ ili http://www.fiat-lancia.org.rs/forum/index.php?showtopic=48058
  3. Da malo osvezim temu, sa automobilom smo za godinu dana presli 16.000 km i tako da je sada na satu 181.000. km. Sto se tice airbag-a taj problem je resen i vise se ne pojavljuje airbag flaure. Kao i do sada ovih 16.000 km smo presli bez vecih problema. Osim redovnog odrzavanja, nije bilo dodatnih troskova.
  4. Moguc dogovor oko cene.
  5. Telefon je u odlicnom stanju u originalnom pakovanju. Garanccija jos 20 meseci, fiskalni racun. Slusalice(neotpakovane), usb, punjac, silikonska fotrola. Za telenor mrezu. Cena 180 evra.
  6. Stavi oglas na neki sajt polovnih automobila, da kupujes celicne felne za fiat stilo i mozda nadjes. Tako sam ja nasao za 45 evra 4 celicne felne u super stanju za fiat stilo.
  7. Hvala, valjda ce sluziti dok ne dodje na red neka zamena, mozda za bravo Sto se tice parking senzora tu nisam imao problema, mada sam citao u satu onaj sto je bio u rubrici polovnjak isto je imao problema kao i ti. Hvala za savet za airbag, pokusacu i to da uradim valjda ce prestati
  8. Pozdrav svima. Zovem se Vukasin iz Elemira kod Zrenjanina. Vozim fiat stilo 1.9 jtd. Skoro polozio, pocetnik...
  9. Evo posto pratim ovaj forum vec duze vreme i veliki sam ljubitelj italijanskih automobila resio sam da predstavim mog ljubimca. Nisam hteo da ga predstavljam dok nisam polozio i dok ne upoznam vise automobil, iako je mom, tacnije tatinom vlasnistvu od 2006. god. A ja sam jos uvek P(pocetnik). E ovko kao sto vec rekoh auto je u nasem vlasnistvu od 2006. god, tada je uvezen iz Nemacke sa 104.000. km, od drugog vlasnika. U kod nas je presao oko 60000 km, tako da je do sada preso ukupno oko 165.000. km bez vecih problema. Najveci problem nam je zadao senzor radilice(1500 din.), posle odredjenog vremena(15 min.) automobil se ugasi pa moramo cekati malo da bi ponovo nastavili. Ali i to je otkriveno posle dva dana. I dan danas mi se pojavljuje airbag flaure( bar mislim da tako pise) ali i to kada auto krene sisnem sa strane mode i dalje gori lampica, ali mi bar ne pokazuje na ekranu i pise lepo datum, vreme... I eto to bi bilo ukratko o mom automobilu. Za stila za sada samo reci hvale.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...