Jump to content
FAS Goran

vlajko 22

Members
  • Content Count

    11
  • Joined

  • Last visited

About vlajko 22

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    novi beograd

Previous Fields

  • Garage
    dedra 1.8 16v
  1. ok kako da se cujemo oko toga odgovara mi.
  2. posto prednji amortizeri? pozdrav
  3. prvo da se izvinem nisam bio tu nekoliko dana zbog nekih obaveza. provericu sve ovo pa cu objaviti sta se desava. hvala unapred na pomoci
  4. uradih tako kao sto mi rekose, doveo sam struju direktno. pumpa normalno odradi svoje dok nabije pritisak. ali i dalje ne dobija struju preko regularnih zica tako da nemam pojmA de je doslo do prekida napajanja.
  5. hvala na savetu, probacemo pa da vidimo sta ce biti. hvala jos jednom.
  6. prvo pozdrav svim clanovima. kao sto sam rekao u naslovu teme , pumpa za gorivo u rezervoaru ne dobija struju. gledao sam osigurace svi su zdravi za releje nemam pojma koji bi mogo biti, pa tako i ne znam koji da ispitam. inace u pitanju je lancia dedra 92god. ako neko ima neka saznanja sta bi moglo biti bio bi zahvalan za pomoc.
  7. cao drugari, imam lanciu dedru 1.8 ie 92 god. zadnjih mesec dana imam problem kao sto sam naveo u temi sa paljenjem i vucom. obicno moram dva tri puta prvo da verglam pa tek onda upali. to i nekako pregrmim ali kad krenem da vozim ponasa se ko neki dedica od 80god. nece da ubrzava dok se zaletim treba mi citava vecnost. tacnije primi gas tek posle nekih 3000 obrtaja al i tad slabo prenosi snagu na tockove, motor se cuje kako radi na vecem broju obrtaja ali neubrzava. bio sam kod nekih majstora isvi nesto steluju vamo tamo a stanje i dalje isto. molim za pomoc ako neko nesto zna o ovom. hvala unapred.
  8. ustanovljeno tacno to sa tim osiguracem tacnije relej je odalamio, pa n ebaca struju sa bombine. sutra cu potraziti negde da kupim pa da vidim sta ce se definitivno desiti. inace da ne bude zabune proverio sam tako sto sam zamenio mesta dva releja koji su potpuno identicni. bombina je odmah pocela da baca struju, ali zato nije radio protokomer i jos neke stvari koje su bile na drugom releju. pozdrav i jos jednom hvala!
  9. hvala al kakve veze sad pa to ima sa strujom nije mi jasno provericu i to pa cu objaviti sta se desilo hvala jos jednom
  10. prvo svim clanovima srecna nova godina i bozicni praznici. auto je samo preso da radi! nema varnicu uopste na bonbini, razvodnoj kapi, kablovima, svecicama. samo vergla ali nece da upali. usput stavljao sam drugu bonbinu i komutator i dalje isto. nemam pojma sta moze biti, pa ako neko zna nek podeli malo mudrosti sa mnom Dedra je 1992. godiste

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...