Jump to content
FAS Goran

savetnik

Members
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

About savetnik

  • Rank
    Il Nuovo
  • Birthday 01/27/1975

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Beograd

Previous Fields

  • Garage
    Fiat Idea
  1. ^^^ Eto kolega baš iste utiske koje si napisao imam i ja Dodaću samo u prilog jedno pitanje i odgovor iz PM-a možda posluži nekome: Pa iskreno da ti kažem i ja sam prilično tražio po netu o Idei kada sam je uzimao i isto sam bio zbunjen ona se izgleda proizvodi u Brazilu i uglavnom je najviše podataka na netu baš odatle. Ja sam probao taj 1.4 motor i to nije bilo zanimljivo bukvalno je moj drugar imao istu kao i ovu za koju sam se odlučio i bila jeftinija itd... ali ja sam tačno znao šta mi odgovara. Mošda si video gore sam napisao šta sam sve vozao i veruj mi Fiat dizel je prava uživancija od motora. Ja sam zakleti benzinac ali se mnogo toga promenila ili sam ostario ili je to stvarno cool. Za delove nemoj da brineš ima svega to ti je Punto izvučen na gore.
  2. Zdravo ljudi, ja imam ideu 1,9 105 ks. Kupio sam je prošlog septembra sa 85.000 km. Platio je 5600 reg i prenos 420 Varta ak. 80 Goran zemun: veliki servis, ulje filteri , jedan ležaj , čišćenje egr, pločice diskovi. oko 470 eur Suma oko 6600 eur Od opreme 15 felne, digitalnu klimu , radio cd, parking senzore, 4x podizači, komande na volanu itd, itd. Kada sam je kupio nisam ni razmišljao o tom autu, krenuo sam da kupim Chromu ili Stila kad ono vidi čuda upravo ono što sam i hteo, mali auto, puno opreme, dizel i to ozbiljan, i prostora koliko ti volja. Pitam ljude jel mogu da je oteram kod Gorana oni se slože, u servisu zaključe da je auto super i da ne moram da radim odmah ni servis... I tako ja sednem u Ideu i evo sad posle 14-15 meseci i 15000 km ( nisam stigao da uradim servis na 10000 pa ču ovih dana) ja prosto obožavam taj auto. Preformanse su sjajne potrošnja zanemarljiva prostor fenomenalno zadovoljavajući. Za sve ovo vreme koliko je imam samo mi je pre par meseci izgubio dah i nije hteo da ide Goranovi momci su odmah zatvorili EGR i on je ponovo živnuo. To je to radi upravo ono za šta sam ga i kupio. Ja sam visok 188 , supruga 173, i imamo dvoje dece. Svakome bi je preporučio kao i Goranov servis(oni su jedan od razloga što se držim Fiata) Prethodni automobili: Reno 19 1,8 Reno klio 1,6 Citroen C4 1,6 Fiat punto automatik 1,2 Fiat Doblo teretnjak 1,9 Lancia Thesis 2,4 FIAT IDEA 1,9

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...