Jump to content
FAS Goran

fiatgrandepuntoevo

Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

About fiatgrandepuntoevo

  • Rank
    Il Nuovo
  1. Pozdrav, hvala na odgovoru da, problem je sa 2 ključa, znači probao je jedan i drugi i isti problem bude.. Mislim da tata nema code karticu tj 100% sam siguran da nema.. Mozes li mi objasniti da se kodovi moraju iscitata iz Bodija? Što tocno to znaci, sorry ja sam iz Zagreba pa neke rijeci ne razumijem..
  2. Pozdrav ako bi mogla neka sugestija/pomoć. Tata ima problem sa svojim puntićem pa cu opisat njegovim riječima njegov problem što je rekao meni. Dakle radi se o fiatu grande punto evo 2011 god 1.3 jtd Imao je već nekoliko puta problem sa kljucem da auto ne moze upaliti, grešku mu baci na ploči da je zaključan/lokot i nikako auto ne želi upalit, ponekad uspije tako da izadje iz auta i rucno zakljuca/otkljuca vrata te mu iz nekog razloga kada gurne kljuc u bravu auto upali, a ponekad treba takav postupak pokusat 10ak puta a ponekad uopce niti ne uspije.. Danas mu se to dogodilo nakon što ga je uspio upalit otišao je mehaničaru i veli mu on da nije problem do samog auta nego do elektronike ključa 99% Otišao je na Savicu kod TEA ELEKTRONIK i čovjek mu je provjerio 2 ključa i kaže da su ključevi 100% ispravni da je nešto do elektronike samog auta.. Što bi moglo bit? Imate neki savjet ako nije do ključa nego do auta kod kojeg auto električara u Zagrebu da ode? svaki savjet je dobrodošao, tnx

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...