Jump to content
FAS Goran

Jovann

Members
  • Content Count

    0
  • Joined

  • Last visited

  1. Ima li neko da preporuci nekog dobrog majstora u Zemunu i okolini?
  2. Nisam jos uvek bio na dijagnostici, to se sinoc desilo. Ako je, recimo, problem sa diznama da li bi se palila lampica za ulje? I da, zaboravio sam da napomenem kada se upali lampica za ulje, auto se ugasi, posle par sekundi kad ga upalim i krenem da ubrzavam iz auspuha izlazi beli dim neko kratko vreme.... DPF filter, iskreno, ne znam u kakvom je stanju, nisam ga nikada proveravao.
  3. Pozdrav, Nov sam na forumu, malo sam istrazivao, ali nisam nasao bas ovakav problem. Naime, problem je sledeci: Vozim Fiat Punto Evo 1.3 mjt, 84ks, 2014 godiste, primetio sam da kada motor dostigne radnu temperaturu i kada usporavam (kocim) povremeno se desava da kazaljka obrtaja malo luduje na niskim obrtajima, zatim mi se pre 2 dana desilo da mi (u voznji) se upali lampica za ulje (na displeju izadje obavestenje da je Start/Stop sistem nedostupan), auto nece da prima gas, ugasi se...kada sam posle 5 sekundi upalio auto sve je bilo normalno, lampica vise nije svetlela, auto isao normalno sem sto je kazaljka na niskim obrtajima opet malo nemirno radila... Proverio sam nivo ulja i taman kako treba je... Danas kada sam vozio, cim je dostignuta radna temperatura desilo se isto, s tim sto je posle toga auto radio jako neravnomerno, kazaljka obrtaja je ludovala sama od sebe, negde od 300 do 900 obrtaja, ugasio sam auto, sacekao par min i opet normalno radio... Da li je neko imao slicno iskustvo i imate li ideju sta bi to moglo da bude?

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...