Jump to content
FAS Goran

vlada01

Members
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

  1. Iščitao sam, e sad koliko sam skontao, trebao bih da rasklopim ablender da probam da bocnem dugme?kapiram da moje nije povezano kao i kod tebe. Čim sam ja na staroj tabli imao Trip dugme.
  2. Ćao svima, detaljno sam prelistao temu i vidim da niko nije imao ovakav problem. Imam Punta 2b 2005, bivši van. 1.2 8v (davno je imao metan ako išta znači. E lečeći svoje psihiče probleme izmedju ostalog promenio sam i tablu. Došao je sa onom odvratom Van tablom bez obrtomera. Stavio sam normalnu tablu, uradio proxy i nastelovo kilometrazu (stara je dosla sa 380 000 ). E sad šta je problem , nemam prosečnu potrošnju, stara tabla je imala trip dugme na sebi gore desno i tu sam mogao da vidim samo pariconalnu kilometrazu. Mislim da imam trip dugme na ablenderu na desnoj strani, ima klik.... Moja pitanje je kod koga da naštelujem komp da vidim potrošnju u bg ? Hvala u napred svima!

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...