Jump to content
FAS Goran

Mince

Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

  1. Jos pre par dana sam odgovorila ali izgleda da odgovor nije otisao.Imam zvuk na radio stanici najnormalnije.I sve sam probala,pojacan mi je external audio,nece da mi prihvati ni aux,ni fles ni zvuk na telefonu.Jos samo nisam probala da skinem klemu sa akumulatora da resetujem radio.
  2. Pogledacu to sto si rekao,nesto sam pojacavala od zvuka ali se cuje samo kao kad se upali radio a nema radio stanice,taj zvuk se emituje i kad ubacim fles sa muzikom i kad povezem aux.Na satu mi pokazuje kad ubacim fles naziv pesme ali se zvuk ne cuje.Za blue&me prepozna moju glasovnu komandu ali ja nikog ne cujem.
  3. Zdravo imam pitanje,kupila sam Fiat 500 2008 je godiste,povezala sam svoj iPhone sa njim preko bluetootha, povezivanje sa Blue&me je proslo bez problema,medjutim kad me neko pozove ja ne cujem nista,mene sagovornik cuje ali ja njega ne. Probala sam svasta nesto da podesim ali nemam sta. Kad me neko zove radio prekine sa muzikom ja se javim na volan ali nista ne cujem. Da li neko ima resenje?

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...