Jump to content
FAS Goran

dulegti

Members
  • Content Count

    251
  • Joined

  • Last visited


Reputation Activity

  1. Like
    dulegti got a reaction from Nebek in AMSS vs Road Assistance vs Atlas vs Vozzi - Pomoć na putu   
    Imao sam ja iskustvo sa tom karticom...Zalosno iskustvo...Na ulazu u Brno nam je stao auto...Gurali smo malo da se pomerimo sa puta,dodju i policajci i pitamo ih koji broj da zovemo...Daju nam broj,mi zovemo i niko se ne javlja...Onda nam daju drugi broj,niko nezna engleski,samo ceski Onda zovemo u Srbiju,da oni zovu tamo nekog od njih da dodju po nas...Opet zezanje sa engleskim..Niko ga ne prica...Posle nekih 3 sata,dodje majstor sa slepom i pita gde da nas vuce..Posto smo bili sa C5,pita hocemo u ovlasteni servis ili u neki njihov..Skontamo da je njihov jeftiniji,koliko smo uspeli da ga razumemo,a i jeftiniji je..Odvede nas tamo,istovari i on se okrene i ode dalje..To je bilo oko 3 ujutro..U 8 majstori dolaze,otvaraju servis i mi unutra..Prikopcaju na dijagnostiku,kaze nema nista,sve OK...Gledaju dalje,nas isteraju iz servisa,a ja usput zovem kolegu da ga pitam sta moze da bude..Kazem im sta moze biti otprilike i oni me isteraju...Posle 2 sata njakanja,auto upali..Pitam ih sta je bilo,kazu nista ..Odu da probaju auto,vrate se,auto lepo radi i iajmo po racun...E,sad..
    Prikopcavanje dijagnostike-80€
    Punjenje akumulatora -10€
    2 sata rada -80€
    Sprej za pranje EGR ventila-20€
    Platimo,uzmemo racun i produzimo dalje za Nemacku..Kad smo se vratili,ja u AMS..Dam racun i oni meni ladno..NEMATE VI NISTA OD TOGA!!!!!! Dobili ste slepanje,mogli ste uzeti hotel neki jeftiniji i to vam je to..Bio u NS kod njih,isao u BG,zvao telefonom...Svi isto..Tako da sam se ja jako razocarao u sve to..I kolega i ja smo imali kartice AMS i tako smo prosli..Nista nismo dobili nazad...Samo na sve to jos dobar racun za roming...Nista od delova nije bilo ugradjeno,samo to sto sam napisao..Pa vi sad vidite...

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...