Jump to content
FAS Goran

Acko

Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

  1. NE znam stvarno do cega je problem, nigde ne curi, sipao sam antifriza i sad je na max skoro, nema majoneza na cepu od ulja, ispusta sam juce vazduh i nema ga vise, termostat otvara, da nije mozda vodena pumpa mislim da ona mozda ne gura vodu, ili je neka cev zapusena, kad ugasim auto i otvorim cep od rashladne ona pocne da izbija napolje
  2. Pozdrav, imam problem sa fiat punto 1.2 8v, auto dostigne radnu temperaturu i drzi je nekih 5 minuta i onda naglo dize temperaturu do predposlednje crtice ali ne pali lampicu, zanimljivo je sto temperatura varira jako brzo, cas digne cas spusti pa sam mislio da auto nije dobro ozracen, pustio sam vazduh i dosuo dosta tecnost, medjutim opet isto i opet ima vazduha, creva su ok proverio sam, termostat otvara.
  3. Pozdrav, imam problem sa fiat punto 1.2 8v, auto dostigne radnu temperaturu i drzi je nekih 5 minuta i onda naglo dize temperaturu do predposlednje crtice ali ne pali lampicu, zanimljivo je sto temperatura varira jako brzo, cas digne cas spusti pa sam mislio da auto nije dobro ozracen, pustio sam vazduh i dosuo dosta tecnost, medjutim opet isto i opet ima vazduha, creva su ok proverio sam, termostat otvara.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...