Jump to content
FAS Goran

Lina.exe

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

  1. Sutra ću spojiti ponovno pa vidjeti to s temperaturom. Zaboravila sam napomenuti da auto kad se zagrije tj. okretaji padnu ispod 1000, počne raditi neravnomjerno tj. na trenutke se blago zatrese kao da će se ugasiti. Ne znam jel to ima veze s tim senzorom ili može biti nešto drugo u pitanju što MES nije očitao?
  2. Poštovanje svima, Vozim Fiat Bravu 1.4 12v i prije par mjeseci se palila lampica dizne, ali se upali kada kazaljka goriva padne ispod polovice i ugasi se pri sljedećem paljenju auta. Zatim se ne pali sljedećih par puta ili dok sljedeći puta ne natočim pa kazaljka opet padne na određenu razinu ispod polovice. U 4. mjesecu sam mijenjala svjećice (stavila sam NGK) i nije se palila lampica više nikako do prije dva dana. Jučer sam spajala na MultiECUScan, izbacilo je samo grešku senzora temperature vode. Auto je tako spojen radio max. dvije minute, a prema parametrima programa temperatura vode je na početku bila 30 °C, a na kraju 51 °C. Zanima me da li je ta razlika u temperaturama normalna (ne djeluje mi normalno) i koliko može lampica dizne biti povezana s tim senzorom, ili je do mog programa dijagnostike? I također me zanima gdje se točno nalazi taj senzor na 1.4 motoru (ako ga uopće ima) jer na Google ne uspijevam naći? Unaprijed hvala. P.S. Ako je neko od pitanja glupo ili besmisleno, to je zato što ne znam puno o tome, ali me izuzetno zanima i ovako pokušavam naučiti jer ne nalazim drugi način. Pozdrav
  3. Nije vezano za motor, vezano je za tockove. Hvala vam, otici cu ovaj tjedan pa cemo rijesiti.
  4. Pozz ekipa, imam Bravu 1.4 12v iz 1996. i imam sljedeci problem. Prije nekoliko dana, bila sam uparkirana unazad na parkirno mjesto i izlazila sam s parkinga udesno. Dok sam izlazila udesno, auto je trzao u lijevu stranu, a kad sam izasla i trebala ic ravno je blago poskakivao 2-3 sekunde. Nakon toga vise nije bilo nista. Znaci nista ne lupa nit se cuje, nego se samo desilo to trzanje. Parking je ravan asfaltiran tako da nije do toga. Također mi se cini da je prednja guma na suvozacevoj strani vise vani, nego sto je prednja guma na vozacevoj strani. Moze li mi netko reci do cega bi moglo biti i koliko bi me otprilike kostao servis? Unaprijed hvala.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...