Jump to content
FAS Goran

Kristina

Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Kristina

  1. @horvat da li uopšte treba da razmišljam o mogućim kvarovima na TCT menjaču kos tako mladih automobila? Potpuna su mi nepoznanica. @Ivan, samo da ti kažem da uživo nije tako grdna boja kože, mnogo je tamnija nego na slikama
  2. Hvala @horvat Nemam nikakvog iskustva sa automatskim menjačem a s obzirom da jako volim da vozim negde imam utisak da ta vrsta menjača krade malo od tog osećaja. Pretpostavljam i da nisam u pravu. Kako je moguće da auto uvezen iz Holandije nema nikakve podatke o servisima?
  3. Da li neko od vas zna ponešto o ovim Alfama? https://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/17333378/alfa-romeo-giulietta-16-mjet?ref=search-normal&position_ref=3 https://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/17404806/alfa-romeo-giulietta-16mjet-bukvalno-nov?ref=search-normal&position_ref=1 Gledala sam obe. Bordo ima super opremu, predivna. 178k km bez ikakvih info o servisima preko, samo nalepnice na haubi, prodavac kaže da je uvoz iz Holandije, agencija za bezbednost saobraćaja da je iz Nemačke. Za belu još čekam proveru.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...