Jump to content
FAS Goran

Cvorke

Members
  • Content Count

    10
  • Joined

  • Last visited

About Cvorke

  • Rank
    Il Nuovo
  • Birthday 05/25/1990

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Beograd
  • Interests
    Student Ekonomije,automobili :)

Previous Fields

  • Garage
    Ex Corsa A
  1. Ovaj auto je 7000 eura????? Hehehe,ima raznih ljudi. A napisao sam ranije,dajem do 3500 na auto,ni eura vise. Inace,skroz sam odustao od Fiata,tako da ce da uleti CRX,ili neki dobar E36,i to je to. Moze lock na temu.
  2. Hehe,mislim da sam nekih 80% odustao od Punta,i da ce ipak biti CRX ili E36. A ima ih da se nadje dobrih,a ima i delova za njih.
  3. Hehehe,nije sija nego vrat. Salim se. Ne znam,ali nekako sam shvatio da kod Punta gt mogu i jare i pare. Tj,cini mi se da daje kao turbo,a kosta manje nego recimo ta Delta za odrzavanje. A i ipak bih da auto vozim svaki dan. Ne znam da li sam u pravu?
  4. Ne uklapa se zbog toga sto je 2000ccm. Uglavnom gadjam nesto do 1600.
  5. Do 3500 eur. Mada i to zavisi za koji se odlucim. Recimo za Punta ne bih dao preko 3200,za E36 do 3500 i slicno. Inace,od italijana sam jedino za Punta. Nema neki poseban razlog,ali bih voleo da ako vec uzimam punta,vozim malo opasniju zverku,da bude Turbo. @lancia Jako lepo izgleda,bas mi se svidja. Xexe,nista osim turbine,pa dobro. Jbga,i to je neki izdatak. @neshaoct Hvala,prelistacu sad i ovu temu. @Martini Znao sam da se o tome radi. Pretpostavio sam. Iako je Fiat,ko da nije sto se toga tice. Retki su,al dobro,nije problem i sacekati na deo i slicno. Samo da ne moram previse cesto da posecujem servis sa njim.
  6. Tu si u pravu,ali bas zato je i skuplja za svakodnevnu upotrebu,ili ti odrzavanje,xexe. @chikavilli Sto se tice pouzdanosti majstora,to mi nije problem. Imam jako dobrog majstora,koji se bavi Fiatima inace u kog imam puno poverenje,pa mi zato to i ne predstavlja problem. Jedino su cene delova i kvalitet istih? Preferiram originalne delove,ne neke Indija-Turka varijante. Hehe,ja se nadam da ce da se javi neko ko je vlasnik GT-a pa da vidimo utiske iz prve ruke.
  7. Iscitao sam celu temu,ali mi nije nesto znacajno pomogla. Mislim,ja se vodim filozofijom,svakiauto je dobar i manje-vise izdrzljiv ako je redovno i pravlino odrzavan. Zbog toga me interesuje koje su im najcesce boljke,na sta da obratim paznju,i slicno kada budem gledao za kupovinu. Inace kola izmedju kojih se dvoumim su CRX(2 gen),E36 i punto GT, i mislim da bi trebalo da punto bude najisplativiji od sva 3.
  8. Zbog cega? Problem je servisirati ga,ne znaju ili?
  9. POtrebna mi je vasa pomoc u vezi Punta mk1 GT. Dvoumim se izmedju par automobila pa sad skupljam iskustva savete i slicno da bih napravio pravu odluku i uzeo auto koji valja. Sve u svemu,jedan od njih je Punto GT 1.4 turbo. Lep autic,meni se svidja,i nista vise generalno ne znam u vezi njega. POtrebna su mi vasa iskustva,da mi kazete kakvi su,na sta da obratim paznju pri kupovini,sta da gledam i slicno. Interesuje me kakav je sto se tice delova,jel se tesko nalaze ili ne? Koliko je skuplji za odrzavanje od obicnih Puntica? Koliko je izdrzljiv taj motor,kvalitettan i slicno? Svaka pomoc i svaki savet mi je dobrodosao,i hvala unapred.
  10. POzdrav svima. Nikola iz Filmskog Grada. Vozio sam Corsu A do skoro,onda je prodao i sad sam u potrazi za novim autom. Tako da sam dosao ovde da mi pomognete da odlucim sta cu. Sve u svemu,otvaram temu sa pitanjima u odgovarajucoj sobi. Pozdrav.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...