Jump to content
FAS Goran

Erol

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

About Erol

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    Novi Sad

Previous Fields

  • Garage
    Fiat Bravo 1.6mjet

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Cuo sam da preko EPERA moze da se vidi koje sve verzije odgovaraju za moj model.. A sta je EPER i kako se preko njega vidi? Evo slika od moje i od jedne sto sam nasao pa mozda ce odgovarati ona, moja je RUMUNSKA a ova druga je NEMACKA.
  2. @Ivan Sve sam ih zvao i niko nema bas tu verziju.. Sad jedno pitanje, da li je bitno da se poklopi sve vezano za centralu airbega ili ne? Posto Serijski broj mi se poklapa isto takodje i proizvodjac Siemens VDO ali mi se ne poklapa d220 nego tu pise c100 i nije rumunska nego je nemacka. Pa sad da li bi ta odgovarala?
  3. @neshaoct Hvala ti, pozvacu coveka pa cu se raspitati. Za ovo blinkanje sam dobio odgovor da je do toga da je neki od delova na automobilu nije ispravan(centrala airbega) pa zato blinka(trepti) kilometraza. @Ivan Hvala na brzom odgovoru. Pa i jeste bio na krstenoj dijagnostici, covek je za svaku pohvalu bas radi kola caletu i njegovim drugarima i uvek je fer, korektan i sto je najbitnije zna posao. Ivane da li mozda znas gde bih mogao da pogledam/pozovem ili mozda porucim ko uvozi ili radi sa delovima iz Italije/Nemacke pronadje deo(centralu airbega)? Mozda neko poznaje nekog ko to radi pa neka ostavi kontakt ako nije problem .
  4. Pozdrav svima, Proslog vikenda mi se desilo da se tokom voznje javi airbag failure i pocne kilometraza da blinka(trepti). Sto se tice airbag failure pojavile su se greske "trudnica", za pojas i ispod trudnice onaj za x2 airbag i oni konstantno svetle i nikad se ne gase. Oterao sam kola kod elektricara i on mi kaze da je crkla centrala airbega i da treba nova. Molim vas da podelite svoja iskustva ako je neko imao slicnih problema sa ovim? Inace vlasnik sam vec 3 godine i nisam imao nikakvih problema do sada. Najveci problem je sto imam neku seriju centrale airbega koju ne mogu da nadjem zvao sam od Indjije do Sapca preko Bg-a al niko nema trenutno na stanju. U pitanju je sledeca centrala airbega Siemens VDO 5WK43641 Made in Romania D220 12V.. Da li mora bas ta ista centrala airbega da se poklope modeli proizvodjac onda zemlja porekla serijski broj ili moze i neka druga?

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...