Jump to content
FAS Goran

sacekusha

Members
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

About sacekusha

  • Rank
    Il Nuovo

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. šta znači ni mjenjači im nisu isti? Još samo kaži da i podvozje moram mjenjat No jebeš swap to pitam kao eventualnu opciju, najviše bi volio rješit problem fantomski koji imam sa paljenjem, i ovih 80ks mi je ok, auto ima samo nekih 140.000km, uzeo ga kad je imao 100k Vj i mašinerija bolja od tog dizela sa 300k kojeg bi dopeljao iz slovenije. Nego to šta meni kažu ''probaj centralinu zamjenit'', znači trebo bi da tražim isti model ko moj, ne neke druge snage za taj dio mu ukrast, (gdje god se nalazio)
  2. Pozdrav, imam stila karavan 2003g i stvarno mi je odlično auto več 3 godine ali ima problem koji nemogu da rješim, ponekad neće da upali jednostavno, neovisno topal hladan, možeš verglat dok bateriju ne isprazniš i ništa, najbolje pustit ga i vratit se za pola sata i eto upali. Bacao je grešku za senzor položaja koljenastog vratila, zamjenio oba dva kod mehaničara ljepo me oderao za ruke, i opet isti biiip... Pa sam razmišljao da odem do slovenije i uzmem fiat stila ima ih već od 500€ i da ga koristim za djelove, uzmem s njega centralinu itd itd.... Kako ide po pitanju kompatibilnosti tih modela? Ja imam onaj najslabiji 1.9 jtd 80ks, jel mogu jači motor jednostavno da šibnem unutra, ili centralina jel paše svima kako to ako netko zna da mene amatera prosvjetli malo

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...