Jump to content
FAS Goran

Denic G

Members
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

  1. Hvala na odgovoru a pre nego procitam sve o toj temi zamolio bih za savet o tome koliko je to ozbiljan problem obzirom da uskoro putujem za Grcku da li da to resavam pre polaska ili moze da saceka kad se vratim. Hvala unapred
  2. Pozdrav svima na forumu I pitanje za problem koji me muci par meseci, naime cesto mi na oko 1400 - 1500 obrtaja auto blago cimne prilikom dodavanja gasa samo u tom opsegu nakon toga a I pre tih obrtaja se ponasa normalno. To se desava kada skazaljka dodje do tog broja obrtaja (prilikom kocenja recimo) I tad dodam gas , dok prilikom kretanja kada dodajem gas u cugu do 1800 obrtaja na primer se to ne desava, znaci samo kada u toku voznje iz bilo koje brzine kada je auto na 1400-1500 dodam gas auto malo stucne dobije malu knedlu. Nikakvu gresku ne prijavljuje na tabli, zamenio sam map senzo I ocistio egr (nije zatvoren).Auto je Bravo 2007 1,9 mjet I ako neko ima neku sugestiju spreman sam da je cujem.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...