Jump to content
FAS Goran

Zorann53

Members
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

About Zorann53

  • Rank
    Il Nuovo

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Ima li neko savet kako da resim sledeci problem. Prozor na zadnjim vratima, moze da se spusti do kraja, ali kada hocu da ga podignem (zatvorim) dodje do pola i stane Jedini nacin je da izdjem iz kola , zakljucam auto i pridrzim taster za zakljucavanje. Tada se svi otvoreni prozori zatvore do kraja, pa i taj problematican. Da li je neko imao slicnu situaviju?
  2. Hvala svima, ali stvarno ne znam sta da radim. Mislim da cu ostaviti tako kako je. Nemam nesto poverenja u "majstore" po servisima. Najgore sto se cude...nikad culi. Najgore je sto ce da "ceprkaju" ne znajuci sta rade. E, da! Na susednom ulazu moje zgrade koja ima 4 sprata, na krovu se nalazi repetitor ili antena mobilne telefonije. Istina, isto to mi se desilo i jednom u gradu...
  3. Da, da do ovlascenog. Ali... Slucajno i ne namerno, ne znajuci, "kliknuo" sam na "Do Not Disturb" na radiju i par dana nisam mogao da primam telefonske pozive u kolima. Odem u ovlasceni servis i tomo mi "strucnjak" koji se bavi softverom kaze da to nikada nije video. Prijavio svoj telefon na moj auto i...nista. Pozivi se odbijaju. Zakaze mi da dodjem za nedelju dana i da ostavim auto na ceo dan, a on ce probati da resi "problem". I, nakon dva-tri dana opet slucajno "kliknem" na "Do Not Disturb" na radiju i...sve proradi!!! Eto! No comment!
  4. Bio u servisu. Kazu, nikac culi za tako nesto. Da im ostavim auto pa da vide...Ako nije ovo, onda je ono...??? Plasim se, pokvarice i ono sto radi!
  5. 500L CROSS 2018 Ako mi auto stoji 4-5 dana, ako ga ne vozim, ne mogu ga otkljucati daljinski pritiskajuci taster na kljucu. Moram da stavim kljuc u bravu na vratima i otkljucam. Posle toga sve radi O.K. dok ga opet ne ostavim par dana da stoji. Da li je ovo kvar? Pozdrav!

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...