Jump to content
FAS Goran

NemanjaNap

Members
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

About NemanjaNap

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    Obrenovac

Previous Fields

  • Garage
    Delta

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Samo u nizim brzinama, bukvalno kao da skoce obrtaji a nista posebno se ne oseti da ubrza dok u trecoj, cetvrtoj, petoj i sestoj lepo vuce Da li je neko radio sve to, koliko sam video oko 30000 izadju delovi?
  2. Da da, kao da prokliza, mislis da je lamela, u ostalim brzinama je super sve?
  3. Pozdrav, izvinite ako je vec otvorena tema nisam je pronasao. Imam problem u prve dve brzine gde ako potopim gas i obrtaji skoce na 3000-4000 obrtaja a auto bukvalno ne ubrzava, dok u ostalim brzinama vuce i postao je bucniji bas, svakako cu u narednom periodu proveriti kod majstora jer deluje mi neprirodno bas ali me zanima vase misljenje. I plus ima dima na meracu i kad odvrnem cep od ulja.
  4. Pitanje jedno ako je neko imao iskustva, u prve dve brzine digne na 4 hiljade obrtaja ali slabo vuce i cini mi se da je malo bucniji u poslednje vreme, 1.6, 120ks motor, zna li neko sta to moze biti, ne cinimi se da je normalno, jeste da je tezak auto za taj motor ali nesto mi neprirodno deluje.
  5. Pozdrav, zovem se Nemanja, iz Obrenovca sam i od skora vlasnik Delte 1.6 mjt 120k. 2010 god. Nikada nisam preterano razmisljao o ovim kolima a od kako sam je kupio shvatio sam da sam bas pogresio sto to nisam mnogo ranije uradio.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...