Jump to content
FAS Euroauto Goran

stefun

Members
 • Content Count

  0
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by stefun

 1. Jel to ono crevo koje ide iz šasije u karburator? Malo je kao textilnog materijala.(ispod haube)
 2. Koliko može da košta nova pumpa i set creva? plus ruke.
 3. Našao, kontaktirao. Zaista bih voleo da rešim ovaj problem. Taxi me jeftinije ispadne nego yugo. Jel imaju delovi da se kupe za ove zamene? Nisam baš toliko stručan u popravkama na autu. Znam osnove oko zamene gume, svećica, osigurača, farova.
 4. Da li znaš nekog majsotra koji bi po preporuci znao to da uradi? Da ga spusti ispod 10L, ja srećan. 2 su me već štelovala do sada za ovih par meseci. Iz Beograda sam, Čukarica.
 5. Zdravo svima, Problem sa mojim yugom me je doveo ovde, tačnije potrošnja. Sipao sam na relativno praznom rezervoaru 20-21L benzina, (ne sećam se tačno sad). U međuvremenu, prešao sam 60km i upalila se rezerva lampica. Prešao sam originalnih 89k km. Poslednje što mu je rađeno je sad letos, kaiševi, polu-pumpa, svećice, razvodna ruka, lezaj spanera. Karburator je čišćen isto letos i tada ga je lokalni majstor "podesio". I dalje troši preko 15L. hvala svima na konkretnim predlozima i pomoći Imajte na umu koliko je star tako da nisam baš srećan sa nekim popravkama većim od 200e. Yugo 55, 1990 1.1

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
 • Create New...