Jump to content
FAS Goran

SavaRea

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

About SavaRea

  • Rank
    Il Nuovo

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Ništa ja loše nisam uradio. Juče mi je stigao radio, priključio sam ga na stolu i odmah je upalio cancheck. Probao sam kodove, pa ono 1+6 pa ne znam BN+AF i ništa se ne događa. Danas sam ga ubacio u auto i sve je isto, napiše cancheck i to je to. Uradiće prodavac, samo što će potrajati dok ja odem do Obrenovca. Da, ubacio sam i cd koji je ostao unutra, neće da pokrene motor i da ga izbaci. Jedino kada se pritisne broj 5 kao da zazuji motor cd-a, ali ništa se ne događa. Znači sve je isto je bilo i pre ubacivanja cd-a.
  2. Upravo isprobano i ne vredi, mora da se dekodira! Pa ništa, kada budem išao kod tog čoveka za neke druge stvari odneću mu da ga dekodira, on reče da to nije problem, a do tada ću da se patim sa starim kod kojeg ne radi cd, a sada ima problema sa uključivanjem jer na hladno mora više puta da se uključuje "da se zagreju lampe". Ponekad se uključi pred sam završetak vožnje ! Verovatno je nekii kindenzator, ali neću ja time da se bavim. Kod sam zapisao pa ćemo da vidimo da li će zatrebati. Hvala ti još jednom.
  3. Hvala najlepše na odgovoru! Međutim, nisam dobro shvatio problem u samom startu, kod nije dovoljan. Radio izbacuje cancheck i verovatno mora na dekodiranje. Jedino ne znam da li postoji mogućnost da proradi kada se postavi u auto jer za sada samo je proban na stolu. Prethodni radio sam kupio kod istog čoveka pa mi je ovaj poslao kao zamenski, a sa prethodnim nisam imao nikakvih problema bez obzira na vađenje iz kola. Nismo iz istog grada inače bih to sa njim završio, sada gledam šta mogu sam, a ne plaća mi se dekodiranje jer sam sve to platio kada sam kupovao prvi put.
  4. Molio bih dobru dušu da napiše kod za Blaupunkt Punto radio/cd. Brojevi su sledeći: BP137623269619 7 641 376 316 Sa bpcalcom dobijam 7776 i 1776, ali to ne mogu da ukucam

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...