Jump to content
FAS Goran

yu5eea

Members
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

About yu5eea

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    Beograd

Previous Fields

  • Garage
    Fiat Punto Classic 1.2

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Ima li negde neki kanal za auto ili da li neko ima da da ili iznajmi na sat vremena?
  2. Potencijalni kupac se nije javio, i dalje 15€.
  3. Kupujem ispravan fabricki vufer za Fiat Punto koji se namesta u gepeku, ovakav kao sa slike, pozeljno da ima konektor i da bude u sto boljem fizickom stanju. 069/2628-135
  4. Prodajem Blaupunkt MP36 Santa Cruz auto radio, u odlicnom stanju. FM radio i CD sa MP3 fajlovima, prednja plocica se skida, 4 x 50W maksimalni izlaz. Standardni ISO konektor. Cena 15 €. Moze licno preuzimanje u Beogradu ili da kupac plati troskove slanja. 069/2628-135
  5. Treba da kupim punta classic 2010., kako poreska uprava odredi vrednost vozila (znam da na kalkulatorima ima minimalna i maksimalna procena vrednosti) ali kako oni tacno odrede? Koliko mi ukupno overenih ugovora treba za citav proces prenosa i izdavanja nove saobracajne dozvole?
  6. Pratim forum poslednjih par meseci, pa evo i prilike da se oglasim. Imam probnu vozacku od juna 2018. (istice ove godine u junu i imam 18. godina). Od tada pratim oglase i skupljam informacije posto u porodici niko ne vozii nema previse iskustva sa automobilima tj. imaju dozvolu ali nam auto nije bio potreban. Da predjem na stvar, moj dobar prijatelj prodaje Punto Classic 1.2l benzin 60ks , 2010. godiste u Dynamic opremi. Petoro vrata, manuelna klima, prednji elektricni podizaci stakala, putni racunar, blaupunkt radio koji nije fabricki, 2 seta guma na celicnim felnama (nove zimske kupljene pre ove zimske sezone i letnje kupljene pre manje od godinu dana), mozda sam zaboravio nesto. Nikada nije vozen bez presvlaka za sediste. Presao je 104.000 km, prvi je vlasnik, odrzavan je u ovlascenom servisu, uradjeni su svi redovni servisi. Nikada nije imao vecih kvarova(samo su npr. menjane sijalice) Jedina mana je to sto se na haubi ljusti lak (sto je poznato kod classica,koliko sam ja cuo, pogotovo kod bordo crvenog), ta popravka je vec zakazana. On mi kaze su mu u fiatu rekli da u sistemu staro za novo moze da dobije izmenju 2500 i 3000 €. Meni ga je ponudio za 2800€ mada bi sigurno dao i za 2700 a mozda i manje. Sad mi treba vasa pomoc, da li je to dobra cena, racunajuci da znam sigurno da je prava kilometraza. Auto mi pre svega treba za voznju po gradu, i tokom letnjih meseci odlazak do vikendice (ukupno 100km tamo i nazad) i jednom u dva do tri meseca put van Beograda (maksimalno 600km tamo i nazad). Posto sam pocetnik ne jurim velike snage motora i brzinu. Pre svega hocu da steknem iskustvo za volanom. Sta mislite? Naravno planiram auto detaljno pregledati i odvesti ga kod majstora na pregled.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...