Jump to content
FAS Goran

Miroslav89

Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

About Miroslav89

  • Rank
    Il Nuovo

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Mislim da smo polako svi u ovoj situaciji. I na mom Punticu trebaju boce da se menjaju jer vaze do Septembra sledece godine. Pazljivo pratim sta svi pisete i mislim da cu do Cacka. Imam ga vec 7 godina i presao sam oko 35k kilometara sa njime. Da sam vozio na benzin sve vreme, po prosecnoj potrosnji oko 7l na 100km bih platio oko 500k za benzin. Za metan sam dao oko 200k, inace me izadje 4.5kg na 100km, sa punim bocama, i mojoj penzionerskom voznjom, inace izvucem 250km na otvorenom putu i ako je dobar pritisak na pumpama. Svakako sam ustedeo oko 300k dinara, pa i da dam 100k, svejedno sam u plusu, i to debelom.
  2. Ne znam proces jer sam kupio od nekog autoplaca. Inace kad se uvozi placa se porez i sve te dazbine a radi se i atest. Ali pre atesta mora da se vidi sa Kragujevcom da vam daju dozvolu za atestiranje fabrickog metana (znam, van svake pameti, ali tako ide).
  3. Postovani, Da li ste uspeli negde da nabavite ovaj nastavak? Pre nekih mesec dana sam kupio Fiat Punta Natura Power 2006. uvezen iz Italije i na NIS-ovoj pumpi u NS-u nemaju taj nastavak. Gde moze da se nabavi i koliko je?

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...