Jump to content
FAS Goran

No Turbo No Fun

Members
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

About No Turbo No Fun

  • Rank
    Il Nuovo

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Ma da isao auto kao nevreme. Sada je u safe modu pa ih opet na knaufu tamo dobija, a pre tog dečka iz centra je čak imao cip state2 i išao malo jače od 13sec na 402 Osijek. Tad se pričalo da je imao brda konja ima turbo od subarua wrx, granu drugu sper itd...mnogo modifikacija tek se sprema za ponovno cip i farbanje profesionalno već ga je uzeo jedan decko od tog sto ga je izgrebao iz centra iscukao sa gornje slike.mogao se vidjeti vikendom na Knaufu polako ga generalno sredjuje tako da ste zakasnili. ako vas zanima pustite pp povezani vas sa vlasnikom. Inace jel zna nekog tog kupea iz Tivta crna gora?
  2. I na kraju ko je dobio? Posto kruže priče da je taj kupe sad u safemod a da ide ide kao blesav... Nalazi se u Bg u (ocajnom) limarski je svud zakacen neki ga decko iz centra izlupao. Inače ako ćeš brzi auto za male pare od njega nećeš naći mehanicki je super pričaju da je imao i 400ks. Inače kad smo već u potrazi za kupeima. Mene zanima ako neko bilo ko zna 20vt Fiat Coupe crven iz crne gore na TIvatske table ko vozi, i da li neko zna kako da se stupi u kontakt sa vlasnikom premocan je.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...