Jump to content
FAS Goran

Dovlaman

Members
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

About Dovlaman

  • Rank
    Il Nuovo

Previous Fields

  • Garage
    Fiat Panda 1.3 MJT 55kw

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Pozdrav ljudi, od skoro sam korisnik pande koja je do sad dobro sluzila ali se pojavio taj problem oko ulja koje je dospelo do cantrice za vodu. majstor je primetio hladnjak ulja i njegovo kuciste ne dihtuju dobro i da su gumice skuvane, i skupile su se. vidi se da je to neko ranije pokusavao silikonom da popuni ali tu je nastao problem. Gumice ne postoje kao rezervni delovi i ne znam kako da resim problem. Kada ukucam serijski broj sa kucista hladnjaka ulja izbaci mi slike malo drugacijih gumica (55197216) Evo slike mojih starih gumica pa ako neko ima ideju sta da radim, zaista bi mi resio ogroman problem
  2. Pozdrav svima, ja sam Vladimir i od pre par meseci sam korisnik (ali ne i vlasnik) fiat pande 1.3 mjt. Sto se tice pande, zadovoljan sam onim sto pruza i zaista mi ne treba nista bolje jer se kao kozica pentra po seoskim putevima i planinama :-D ali moram da sredim motor pa cu o tome u drugoj temi. Nadam se da ce mi ovde neko pomoci oko delova koje ne mogu da nadjem, hvala.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...