Jump to content
FAS Goran

Boza_ns

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Boza_ns

  1. Da da to je slađana,gile smederevo je krstio. Isčipovana je oko 25-30 posto.Oseti se velika razlika,mnogo je zivahnija i startnija. Radio Dalibor iz Apatina.Pro Tuning Chiptuning Expert.Radio mi je nekoliko automobila nikad problema i prezadovoljan sa njihovim radom. Diskovi su 330mm.Delfi sam stavio prednje,zadnje diskove i plocice,nije skupo sreca,ccccc.Nisam mogo da nadjem ATE.
  2. I ja moje prevozno sredstvo da predstavim. Alfa Romeo 159 1.9 110kw 2008,dosla iz švajcerske 10.2017. Malko sredjena,nove zimske gume,komplet kocioni sistem stavljen pre 5 dana.Samo je malo čipovana,egr i dpf nisu dirani.
  3. Pozdrav svima ja sam Bozidar iz ns sam.84 god.po zanimanju auto mehanicar.Od auta posedujem Alfa Romeo 159 .
  4. Drustvo,kad je kazaljka od turbine na nuli obrtaji motora su oko 750. Kad je kazaljka od turbine kao na slici preko nule obrtaji su oko 850/900. Ugasim auto upalim onda bude sve ok,ne desava se cesto.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...