Jump to content
FAS Goran

boxy

Members
  • Content Count

    1
  • Joined

  • Last visited

  1. Hvala na svim savetima, proasao sam kvar, pukla mi je posuda za vodu, gore kod creva pored poklopca. Ventilator ukljucije, samo sto ga ja nisam cuo prvi put, pa sam pomislio da nije doslo do pregrejavanja mada mi to nije pokazalo u kabini.
  2. Postovanje svim clanovima. Nov sam na ovom forumu i imam jedno pitanje, pa ako neko moze da mi pomogne. Vozim Fiat Stilo 1.8 benzin/gas. Naime, pre neki dan sam primetio da mi auto dize temperaturu u voznji, kada sam stao i pogledao, fali antifriz u bocici za sipanje i dolivanje, falilo je oko 2l. Nakon sipanja auto nije vise diao temperaturu, pokazivao je normalno, ( do polovine na sklai instrument table). medjutim od onda redovno kontrolisem i pratim da li ukljucuje ventiilator. Ventilator se ne ukljucuje kada se zagreje motor a kada otvorim bocicu za sipanje rashladne tecnosti, cuje se kako povuce vazduh, kao da je napravio vakum pre toga i dobar deo tecnosti sa vrati u bocicu, tako da je sad nivo tecnosti preko mksimuma. Ako neko zna u cemu je problem i moze da mi pomogne hvala u napred!

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...