Jump to content
FAS Goran

ducka82

Members
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

About ducka82

  • Rank
    Il Nuovo
  • Birthday 02/03/1982

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Beograd, Surčin

Previous Fields

  • Garage
    Lancia Y 1999.g. automatik
  1. Vlasnik sam Lancia Y 1.2 8v 1999. god koja ima automatski menjac. Juce mi je auto u voznji odjednom stao i poceo da zuji ali nepokrece se. Iz razgovora sa nekim ljudima receno mi je da je otisla lamela. Jedina stvar koja se u proteklih mesec dana desavala je ta da je auto slabije vukao tj. dugo mu treba do npr 80km Danas sam auto odvezao u servis i majstor rece da je crkla neka elektronika u menjacu i da taj deo kosta oko 600 eura pa mi je predlozio ugradnju manuelnog menjaca. Zna li neko o kakvoj elektronici je rec u automatskom menjacu i da li tako nesto postoji u njemu i moze da crkne i ima li ko iskustva sa prepakivanjem menjaca. Hvala unapred!
  2. Lancia Y 1999. godiste 1.2, 8v, automatski menjac, ima plin. Voznja na plin je u pitanju, benzin ne znam kada sam sipao : auto se u voznji normalno ponasa ali pri laganom i dugom kocenju npr. na semaforu ili skretanju, kada se broj obrtaja lagano smanjuje, auto se ugasi. Pri naglom kocenju ne. U julu ove godine (predjeno cca 5000km od tada)promenjene svecice, kablovi, fileri. Pre par dana servisiran je uredjaj za plin i promenjen je filter za plin. Stanje nepromenjeno. Napominjem da je u pitanju automatski menjac. Hvala unapred. Pozdrav svima!
  3. Postovani forumasi, Lancia Y 1999. godiste, 8v, 1242cm3, automatik menjac. Na koliko se menja ulje u menjacu, koje ulje je najbolje sipati, kolicina ulja koja se sipa? Gde mogu da nadjem filter za ulje za takav menjac? U AP sportu sam trazio filter za ulje za automatski menjac, i prodavac mi rece da su filteri za ulje isti za manuelne i automatske menjace!
  4. Sto vise lutam po forumu, a narocito posle posete sajtu selenia.net, sve sam zbunjeniji, pa molim nekoga za pomoc : Vozim Lancia Y 1999. godiste, 1242cm3, 44KW, automatski menjac, uz to ima i ugradjen plin,broj motora pocinje sa 840A3000... Konkretno pitanje je : koje ulje da sipam u auto ? Da li Selenia Gold, Selenia 20K, Selenia K.P.E Unapred hvala!

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...