Jump to content
FAS Goran

micens

Members
  • Content Count

    9
  • Joined

  • Last visited

About micens

  • Rank
    Il Nuovo
  • Birthday 06/05/1978

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Novi Sad

Previous Fields

  • Garage
    Punto Classic 1.2 8V

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Eto, ako mogu da ti pomognem... I ja sam se dvoumio, da li 14" ili 15" i izbor je ipak pao na 14" i sasvim sam zadovoljan Auto mozes videti ovde kako izgleda: klik Isto je porodicni auto i vozi se detence od 1,5 godinu u njemu.
  2. Hvala. Nazvacu ih pa cu da proverim da li bi mi poslali, ako ne, trebalo bi da idem do bg-a za nedelju-dve dana, pa cu onda tako...
  3. Gledao sam u gumatiku lajsne i ima samo one na metar, sto mi bas nije jako lepo kad se ne uradi kako treba, a znajuci sebe, tesko da bi to bilo lepo uradjeno sobzirom da nemam cime da obradim kako treba... Radije bi uzeo one neke kao kopije gotove sto su, ali ne mogu da nadjem u NS-u... A za dobose ne znam sta da radim... Ja bi ih najradije nekako ofarbao, samo da ne budu zardjali... Ovako malo ruzno izgleda... Koliko si platio vetrobrane za bočna stakla, ako nije tajna?
  4. Da, da, celjusti cu farbati u crveno svakako, a i dobose bi farbao, samo ne znam da li i njih da idem u crveno ili da ih ofarabam u crno? Samo ne znam zbog garancije, da li bi uticalo kad bi to farbao sam?
  5. Što? Imaš neka loša iskustva ili???
  6. Hvala, hvala... Sledece sta je u planu su bocne lajsne... Dok ne prodje garancija, a onda krece pravo sredjivanje
  7. Pozdrav, Ja sa Milan iz NS, od pre malo jace od pola godine posedujem Punto Classic i poprilicno sam zadovoljan istim. Konacno sam poceo da ga ulepsavam... Za pocetak alu felne 14"/6 ET25 Marathon 290 i nove gume Tigar Hitris 185/60... Doduse, znam da ce mnogi reci sto 14", bar da si stavio 15", al` eto, ovako je ispalo... Meni je i ovako odlican za sada
  8. Pozdrav svima! Ja sam Milan iz NS-a i posedujem Fiat Punto Classic (Dinamic+AC) 1.2 2009-o godiste.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...