Jump to content
FAS Goran

bojanbb

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

About bojanbb

  • Rank
    Il Nuovo

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Ajd probacu opet,imate li da preporucite nekog u Nisu? Kod dva majstora i u ovlascenom servisu su mi rekli da ne mogu da iskljuce ovu gresku!
  2. Vozim Stila 2004 na kome izlazi greska za parking senzore. Naime kada sam kupio auto bio je zamenjen branik i stavljen branik bez senzora i skinuta centrala za senzore te sada izbacuje gresku. Da li neko zna kako mogu ovo da resim posto u servisima ne mogu da iskljuce ovo. Da li postoji neka varijanta da ubacim centralu i neku varalicu koja ce davati lazni signal kao da postoje senzori?
  3. Fiat Continental 330 VP2 multimedia plejer ugradjivan u FIAT 500l i jos par modela. Polovan bez ostecenja, uredjaj dolazi sa kodom koji je potrebno samo uneti nakon povezivanja na auto. Ukoliko se uredjaj ugradjuje u starija auta bez ISO konektora imam i adapter za euro-jack! Cena 80e kontakt: 0641548648
  4. Pozdrav, Evo za prvi post jedno pitanje. Nabavio sam dvd plejer iz Fiat-a 500l, da li je neko pokusavao da ga ubaci u stila umesto fabrickog cd-a? Dajte mislenja. Javlja iskustva.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...