Jump to content
FAS Goran

feniks

Members
  • Content Count

    12
  • Joined

  • Last visited

About feniks

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    Beograd

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Vazi,doci cu ovih dana da vidimo sta je.
  2. Kako ide ovaj auto,fantasticno.Bio sa njim na posao danas vuce ko lud
  3. Za sada planiram radove samo iznutra,tapaciri za vrata su losiji i jos neke sitnice.Vlasnik kaze radio veliki servis pre 6 meseci,kocnice dobre pa moram malo da ga izvozam da vidim mane i potrosnju ulja. Odusevio me auto,odlicno lezi na putu,auto je 98 godiste,diskovi napred i nazad.
  4. Imam problem sa bravom gepeka koja ne zakljucava,cuje se motorcic ali ostane odkljucan.Da li je neko imao takav problem,hvala. Da li ima neko korisnicko uputstvo ili servisno nisam uspeo nigde da nadjem za 1.9td.
  5. Novi ljubimac,tu je tek dva dana jos se upoznajemo. U pristojnom stanju motor duvka po malo videcemo kako ce se pokazati na dalje. Primetio sam da ne zakljucava gepek za sada kao manu ostalo sve radi.Ako je verovati satu 271000km. U voznji lepo vuce nistta ne lupka ukratko zadovoljan sam,dugo sam je hteo i sad je tu pa lagano
  6. Mnogo mi se svidja dvojkataman sto meni treba,ako cujes nesto javi
  7. Nisam jos odlucio sve je u opticaju,treba mi za normalnu voznju nista preterano. Moze i 1.6 1.8 a i 1.9 jedino ne znam dizeli kakvi su,gledao sam jedan 1.9 dizel u borci crveni ali ima rdju na pragovima,trazi 1000e jos nije siguran da hoce da proda. Uglavnom ne zurim.
  8. Fala, evo jurim neku deltu pa reko nema bolje mesto nego medju ljubitelje
  9. Pozdrav svima na forumu,moje ime je Petar.Zivim u Beogradu rodom iz Nisa. Obozavam lancie,posebno delte 2,trenutno sam u potrazi za jednom pa se nadam da sam na pravom mestu za savet i druzenje.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...