Jump to content
FAS Goran

denkan

Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

About denkan

  • Rank
    Il Nuovo

Recent Profile Visitors

415 profile views
  1. Nakon sto je pocelo lupkanje iz motornog prostora i cudan zvuk bio sam kod majstora i rekao je da je sve uredu medjutim pre neki dan u toku voznje pri samom kretanju prebacivanje iz prve u drugu brzinu osetio sam da mi je kvacilo propalo, i u tom trenutku je nesto puklo, nakon toga kvacilo je postalo osetno mekse, nakon par stotina metara, zaustavio sam se da pogledam i imao sam sta i da vidim ulje je kapalo po putu, nazvao sam majstora koji je par kilometara udaljen i rekao mi je da dovucem auto do njega, vozio sam koliko toliko "normalno" mogao sam da menjam brzine samo sto je kvacilo bilo sve mekse i nestajalo ga je, kod majstora sam ostavio fiata za pola minute kad sam se zaustavio ispod je bila lokva ulja velicine fudbalske lopte.. majstor je pregledao i rekao mi da je u menjacu nesto puklo i da je probijeno kuciste menjaca na dva mjesta, te da je najpametnije rijesenje zamjena menjaca, nasao mi je polovan menjac isti, napravio je sve i vratio samo je sada kvacilo malo nize, mislim ima pri samom stiskanju papucice malo vise "slobodnog hoda" nego sto je bilo, vise se ne cuje cudan zvuk iz motornog prostora pri sporijem kretanju, tako da je Grande ponovo Grande.
  2. Pozdrav svima. Problem je ovakav. Imam Grande Punto 1.2 8v 2007 godina, pre par dana sam primetio da pri samom kretanju i do nekih 40-50 km/h motor ili šta već proizvodi konstantno tiho lupkanje koje baš nervira i stvara osećaj nesigurnosti. Kada već ubrzam i vozim preko 50 km/h ništa se više ne oseti i sve je normalno. Kada izbacim iz brzine to lupkanje pri manjim brzinama se NE čuje. Tražio sam na forumu ali nisam uspio da pronađem da li je neko ima sličan problem. Hvala na odgovorima.
  3. denkan

    Gde mogu da kupim...?

    Hvala ti puno care na pomoći. Svaka ti čast.
  4. denkan

    Gde mogu da kupim...?

    Pozdrav svima na forumu i imam jedno pitanje, nadam se da ću ovdje dobiti pomoć. Situacija je ovakva. Nedavno sam kupio Fiata i prilikom kupovine primjetio sam da ispod desnog retrovizora nedostaje plastika koja pokriva kablove i viljke koji drže sam retrovizor, to sam zanemario i u priči sa prodavcem rekao mi je da to lako na autootpadima mogu pronaći i staviti. Tražio sam u svojoj blizoj i daljoj okolini (inače sam iz Bosne) ali niko nije želio da proda tu plastiku svi prodaju kompletan retrovizor, a meni je retrovizor potpuno ispravan samo ta plastika fali. Ne bacaju mi se pare u vodu. Interesuje me da li mogu negdje naručiti samu plastiku?
  5. Pozdrav svim clanovima,moje ime je Denis i zivim u Bosni. Imam Fiat Grande Punto 1,2 8v 2007 godina kupio sam prije par mjeseci, upoznajem se sa ovim italijanom, pratim forum i evo predstavljam vam se.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...