Jump to content
FAS Goran

Kardinal

Members
  • Content Count

    29
  • Joined

  • Last visited

About Kardinal

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Beograd

Previous Fields

  • Garage
    punto 1,3 mjt
  1. Ok hvala na informaciji!
  2. Cime se to moze ocistiti? Ili da oteram ja kod majstora da odradi, nadam se da nije neka velika cifra u pitanju??
  3. Pozdrav...Imam problem na krovu mi urezana rdja (sta je vec..) zna li neko kako mogu to skinuti ili nekako zaleciti to? Slikacu sutra da bude preciznije da se utvrdi sta je. Unapred hvala!
  4. Moze li se napraviti kljuc za punta 2005 1.3mjt?Hvala
  5. Lepa puntara! Reci mi ako nije tajna koliko si platio ove prve felne? I ako si popravljao to na haubi koliko te izaslo imam slican problem...?
  6. Jel zna neko gde mogu da nadjem samo masku (staklo za far prednji) ili kolika je cena novog fara nesto sam nacuo oko 50e...Hvala
  7. Ova tema mi izgleda najprikladnija da iznesem svoj problem sa klimom. Prilikom punjenja klime, freon je izbijao na sve strane napred kod hladnjaka. Momci koji su punili klimu nisu strucni za automobile, vec najobicniji majstori za standardne klima uredjaje. Mene sada zanima da li je otisao hladnjak klime u bestraga ili je neko crevo naprslo, kako je meni i izgledalo. I jos nesto, prilikom naglog skretanja ventilator ume bas luuuudacki da struze, strugo je i prosle godine i prestao, ali sada imam utisak da je to struganje mnogo jace. Hvala na savetu.
  8. ja sam potpuni ludak, evo sada vidim da sam do sada stavljao h4 na srednja svetla :w00t: ludilo...
  9. ove sijalice imaju 60/55W , mislim da je to ok jacina za punta?
  10. Ljudi kupio sam skoro sijalice H4 koje navodno oponasaju ksenone odnosno jace su znatno od obicnih sijalica pa izgledaju ko ksenoni... Pitanje za vas, da li se one mogu staviti na putno mk2 2005. godiste, i da li mogu da izazovu nekakav strujni udar?
  11. da li neko zna da li je ovo normlano sto se tice termostata?
  12. Danas kada je bilo 35 stepeni, antifriz(rashladna tecnost) mi bio ispod minimuma, uzmem dodam vodu iz cesme do malo ispod pola, i nakon 1h gradske voznje vidim ja temperatura jedan milimetar iznad SREDINE, cujem upalio drugu brzinu buci sve kao tenk, ugasio i opet temperatura na SREDINI. Vidim tecnost presla MAX podeok, creva nisu naduvena, ne izbacuje nigde... Da li je to normalno na ovu vrucinu u gradskoj voznji, ili da mu zamenim tecnost kompletno, ponavljam bilo je malo ispod minimuma i ja sam dodao vodu. I sta mu to dodje ozracivanje?
  13. Vec mi je lakse to i onako mora da se menja, bez daljeg. Jer auto kada testiram amortizere skace kao lud, silen blokovi su sigurno otisli jer udaranje preko rupase bas bas cuje...Mada taj zvuk kao da kaci nesto tocak u voznji, moze li on poteci od ove dve stavke? jer nema nista oko tockova sve sam ispitao... auto koci rucna radi, sadas e bas brinem... A pre par meseci kao pucanje opruge mi se culo kada sam silazio as ivicnjaka , kao prenategnuti feder.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...