Jump to content
FAS Goran

Niske88

Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

  1. Pozdrav narode, nov sam na ovom forumu i nov u svetu Fiat-a, pa imam za sada jedno pitanje. Vozim Mareu 1.6 16v, auto lepo ide, sve mi je ok, ali me jedna stvar buni. Auto cesto vozim samo po gradu, desava mi se da temperatura veoma brzo dodje na radnu, sto me i ne buni, nrp. odradi par minuta, prodjem 3-4 km, ona je vec na polovini i to mi je ok, bar ja tako mislim, ali nakon duze voznje po gradu cesto primetim da je temperatura presla polovinu i da se ventilator povremeno pali i gasi, ali ne uspeva bas brzo da je svuce na normalu? Da li ima potrebe da brinem i da li treba odraditi ciscenje hladnjaka jer kad sam danas napunio klimu, rece mi da kad budem bio na pranju operem i hladnjak jer je dosta zaprljan? Nisam to nikad radio, pa moram da vas pitam za savet.
  2. Pozdrav, ja sam Nemanja i vozim Mareu 1.6 16v. Vidimo se na forumu
  3. Pozdrav, od danas sam vlasnik ovog fiatovog auta. Zovem se Nemanja i za sada ne mogu da kazem nista specialno o autu, ali polako, ima vremena. Do sada sam bio zagrizeni opelas, ali iskreno mogu reci da mi se ovaj auto svidja. Uzet je u malo losijem stanju sto se enterijera i eksterijera tice, ali vremenom ce se popravljati.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...