Jump to content
FAS Goran

DejanCacak

Members
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by DejanCacak

  1. Pozdrav, ljudi. Kao sto naslov kaze, kupio bi' fabricku muziku za Puntosakija. Mp3 podrska bi bio plus, ali nije neophodna. Resen code/cancheck se takodje racuna kao plus.
  2. Pozdrav, ljudi. Ima li neko preporuku za neki italijanski sajt/forum na kome bi moglo da se nadje polovnih Blaupunkt radio/mp3 plejera za Punto Classic?
  3. Samo da se, ukratko, nadovezem i prozborim par reci. Smeta to sto dosta ljudi povlaci paralelu da je sneg uslov za posedovanje i upotrebu zimskih guma. Pre svega, treba istaci veoma bitnu cinjenicu da nije ista smesa kod zimskih i letnjih pneumatika, i da prvenstveno imaju razlicita svojstva i karakteristike u zavisnosti od temperature, koja kada se spusti ispod 7 stepeni, dovodi do "stvrdnjavanja" letnje gume koja gubi svojstva. Tako da je u tim uslovima voznja sa zimskim pneumaticima veoma preporucljiva.
  4. Mislim da rece Bane da FiatEcuScan samo iscitava, ne moze da upisuje (nova mapa isl.).
  5. Hmm, samo da zvrljnem neko razmisljanje, znaci ni Kg Dinamic modeli, sa "izvucenim" instalacijama nemaju CAN bus?
  6. Hvala, Nesho.. ne znam kako sam prevideo tu temu..
  7. Pozdrav svima.. Nick dosta govori Dejan, iz Cacka sam.. Studije u NSu.. Kragujevacki Punto Classic Dinamic, "ruz crvene" kao novo porodicno vozilo Dosta saznadoh iscitavajuci forum, nadam se da cu i dalje unapredjivati svoje znanje o italijanskim zujalicama
  8. Pozdrav, ljudi.. Vodjen sam mislju da u Kragujevackog Punto Classic Dinamic-a stavim neki od fabrickih CD player-a iz nekog mk2b-a/mozda i Grande-a.. Ima li neko iskustva na ovu temu, da li je to uopste moguce? Code-ovi, CANCHECK-ovi.. Svako iskustvo bi mi bilo od koristi. Hvala unapred.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...