Jump to content
FAS Goran

bobanf

Members
  • Content Count

    11
  • Joined

  • Last visited

About bobanf

  • Rank
    Il Nuovo

Previous Fields

  • Garage
    Punto mk2
  1. Resio u Juznom bulevaru,izgleda da je sistem iz yoopievog tutoriala sa ff, kljuc je ostao moj, brava dobro radi, malo su ispravili lim oko nje ali vidi se da je dirano. limar mi je trazio 100 e da ispegla i ofarba cela vrata. nemam te pare sada pa nek stoji ovako. bravar je preko puta pekare
  2. A ha, hvala. Nemam suvozacki airbag, moj je actual, proleterski.. Mislio sam da skinem cilindar sa gepeka, a za gepek da napakujem ili da ga otvaram rucicom iz kabine. Hvala modovima za spajanje tema; ovako imam vise informacija, a previse sam bio u stresu da kopam po forumu.
  3. Gde u Bg mogu da sredim ostecenu bravu? Obijali su mi i kljuc ulazi ali ne moze da okrene cilindar. Limara imam da mi ispravi udubljenje, ali za brave sam cuo da ima majstor koji napakuje cilindar prema kljucu. Zna li ko?
  4. Meni je na puntu, starom godinu i po, pre desetak dana zaledila sajla menjaca i to ona za levo-desno. Kada se motor malo pusti da zagreje sve radi kako treba. U servisu su to sredili podmazivanjem i sad radi ok, mada je `kvar` nebulozan. Zanimljivo da je rucna bila povucena i nije zaledila.
  5. I meni se to desilo na novom autu letos. Kad sam palio samo sam `pipnuo` nisam ljudski okrenuo kljuc i pade reset. Odmah ponovo je normalno upalio i posto sam bio 100m od ak vozdovac odem da pogledaju. Premerili su i rekli da je sve ok, a ako se ponovi da dodjem. Evo od Jula nema problema /da ne ureknem/. Idi lepo u servis, nemoj bez veze da cackas, imas garanciju.
  6. Tesko je krasti kroz otvor za sipanje. Meni su neko vece izvukli sve iz rezervoara!! Koliko sam video na spoju creva koje ide pored ulivne cevi /crno, presvuceno nekom mrezicom/ vidi se da je nesto dirano i na tom mestu mi vlazi. Nisam dobro pregledao sad po mraku i hladnoci, ali izgleda da izmecari iscupaju to crevo /sad da li je to odusak ili povratno, nemam pojma/ i preko njega vade benzin. Auto je znacajno svukao skalu goriva, oko tri podeoka za 35 km, a ja racunam jedan podeok - 20 km. Jos moram da proverim sve, jos sam spizdjen i besan, ali izgleda da se ovako krade. Sad smisljam neku vrstu zastite, mislio sam,recimo, limenu oblogu koju bih zalepio lepkom za soferke ili plasticna podkrila, videcu..... Da li neko zna gde mogu da nadjem dijagram Benzinske instalacije?
  7. Nemam servo, punto je FAS golac, a to `cvrljanje` se cuje bas ispod air bag-a. Nece bas uvek, skocicu do servisa kad malo popusti mraz, a kladim se da ce bas tada biti sve u redu.
  8. Punto actual, star godinu i po. Od pre 5-6 dana cuje se tiho skripuckanje iz glavcine volana /valjda se tako kaze/ kada okrecem volan. Prvo samo prilikom motanja udesno a sada na obe strane. Onako tiho cvrci, kao da se neka opruga uvija i to se cuje vise pri parkiranju. U voznji ga ne cujem, a volan normalno radi, tj. nema lufta i sl. Koristim lavlju kandzu pa kontam da nije zbog nje ali mislim da to nije razlog. Volan je mehanicki, nema serva.
  9. Meni je na starom autu lupkalo u skladu sa brzinom to sto se na gumi odcepio jezicak i udarao po blatobranu. Sa ovim drugim simptomomia ja se ne bih zezao, pravo u servis!
  10. To jeste priprema za muziku. Povezan euro-dzek, kod stuba su konektori za zvucnike ali moraju da se provlace zice i ugradjuju zvucnici. Antena se povezyuje tako sto se skine svetlo u kabini. I ja imam isti auto ali nisam kopao jos po njemu, cekam fabricku muziku iz Italije od rodbine. Evo ima na ovom forumu kako je covek resio /ne znam da li moderatori ovo dopustaju - nov sam ovde pa ne znam/. Ishcitaj sve pa ces naci: http://www.vrelegume.rs/forum/viewtopic.php?f=45&t=12285
  11. Kad sam preuzimao auto rekli su mi da ima i krivinu i sito, tako da je kradja tesko moguca. Na ulazu ima i zeleni poklopac - klapnu koji je prilicno cvrst. Sef servisa mi je rekao da je jedina opasnost da ti neko ne sipa nesto u rezervoar. Dobar poklopac resava i taj problem.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...