Jump to content
FAS Goran

Aleks

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

  1. Bio sam u Delti, zadnji branik i lajsnu treba da cekam jedno 20-tak dana, cena je oko 28 000. Kod njih, servis je moguc tek oko polivne juna. E sada, gde zakazati i uraditi servis?
  2. Njegovo osiguranje je Delta Generali, neću ih štedeti, sigurno. Onda ću u Delti sve to obaviti. Hvala vam.
  3. Bicu malo opsirniji... Pre 4 dana, u Pancevu, dok sam stajao u koloni, ne pomerajuci se jedno 3-4 minuta, u zadnji deo mog automobila se zakucao tip koji je vozio Jugo. Blokirale mu kocnice, kako rece ali to nije bitno. Policija je dosla, naravno, priznao je krivicu, otisli smo u MUP Pancevo, po izvestaj pa u njegovo osiguravajuce drustvo, automobili su fotografisani... I sada, treba da mi plate stetu. U opisu ostecenja pise da treba zameniti oblogu zadnjeg branika, zastitnu lajasnu i da treba popraviti ojacanje branika i zadnji vezni lim. Ako se utvrdi da je ispod jos nesto osteceno naknadno fotografisati pa ce i to nadoknaditi. E sada, pitam, gde to uraditi, gde kupiti novi branik, kako boju pogoditi, da li se farba, sta jos moze biti osteceno, kako to najbolje uraditi, kod kog limara otici? Inace, iz Beograda sam. Vozim Fiat Stilo Multijet, 2006. god. Postavicu i fotografije, ostecenja. Hvala unapred, ako neko moze pomoci savetima.
  4. Evo i ja da pozdravim sve clanove kluba. Aleksandar iz Beograda, 33 godine, radim u skoli...i naravno vozim Fiat Stilo, multijet, 3v, 2006. god. Toliko, za sada. Lepo je pridruziti se klubu. Pozdrav!

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...