Jump to content
FAS Goran

jole

Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

  1. danas mi je majstor kod kojeg sam hteo da merim kompresiju rekao da prvo zamenim ulje i proverim potrosnju na 1000 km i da prerano ne otpisujem auto koji sam skoro kupio. otorio je cep od ulja video koliko duva i rekao mi da je motor u solidnom stanju. potrosnja ulja na 1000 km ce mi orijentaciono reci sta da radim dalje ako ima potrebe. (ako trosi previse ulja) sta vi mislite o ovome. motor je presao 170 000km. molim predlog za koje ulje da se odlucim? HVALA
  2. Danas sam očistio crevo od iberlaufa koje je bilo skoro skroz zapušeno. Reče mi drugar da možda stvara podpritisak zbog zapušenosti ( nadam se da jeste ) Videću rezultate za neki dan . Sutra ću ići da mu izmerim kompresiju, pa javljam šta je bilo. Hvala za odgovore.
  3. pozdrav. interesuje me posledica duvanja auta na iberlauf. imam punta 1.7TD i vazdusni filter mi je od ulja i u kucistu vazdusnog filtera se nalazi pihtijasta masa koju je motor izbacio u kuciste i isprljao vazdusni filter. motor malo duva ali ne preterano, bar ja mislim. sta bi trebalo da proverim po pitanju ovoga? karike, gumice, kompresiju ili sta......? unpred hvala na odgovorima.
  4. has not set their status

  5. pozdrav za sve. vladan Loznica. od skora puntadzija 1.7TD

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...